Свідома клієнтка

Крем для гоління Wars та скраб для тіла Energy of Vitamins

Крем для гоління Wars та скраб для тіла Energy of Vitamins

Гоління досі лишається найбільш популярним методом видалення небажаного волосся, а жіночі бритви досі коштують дорожче чоловічих, англійською це явище називають pink tax “рожевий податок”, коли жіночі товари коштують дорожче аналогічних чоловічих.

Є жінки, які використовують чоловічі бритви, як на мене, жіночі все ж таки краще підходять, але я люблю чоловічий крем для гоління Sensitive від бренду Wars Expert For Men, купую його вже втретє. Він не містить шкідливих компонентів і склад перекликається з багатьма корейськими пінками для вмивання:

Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, Potassium Hydroxide, Cocos Nucifera Oil, Sorbitol, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Cellulose Gum, Sodium Metasilicate, ​Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Крем має аромат, який мені не заважає, підходить для чутливої шкіри і не викликає подразнень. Чоловіки для гоління обличчя можуть збивати крем помазком, я цього не роблю, просто розподіляю по вологій шкірі і він чудово справляється. Єдиний його мінус це кришка, варто її трохи сильніше закрутити і вона ламається, чи то я така сильна, чи кришка хлипка, думаю, друге.

На фото також пінний скраб для тіла Creamy&Vanilla souffle від українського бренду Energy of Vitamins, мені більше подобається використовувати його до гоління ніж після, тому що так краще результат і він сольовий. Скраб ніжний і не потребує додаткових засобів, він змиває себе сам, я люблю його аромат, який підіймає настрій. Цей скраб це мій скраб для всього, скраб для рук, скраб для ніг, скраб для тіла. Одна з найбільш вдалих покупок року.

Поєднання ароматів жіночого та чоловічого засобів створює незабутню симфонію )))

Дякую, що прочитали ❤️