Mila__Mi

Вирішила порівняти три різні альгінатні маски від Black Touch

Вирішила порівняти три різні альгінатні маски від Black Touch

Я думаю з моїх попередніх дописів ви вже зрозуміли про мою любов до альгітнатних масок 😁 Тож сьогодні розповім вам про альгінатні маски від ще одного нашого українського бренду - Black Touch. Взагалі цей бренд спершу спеціалізувався на усіляких класних б'юті гаджетах, роликах, скребках гуаша, а вже потім в них з'явилися доглядові засоби та інше.

Тож я спробувала в них одразу три різні (всі які є в асортименті) альгінатні маски. І для знайомства з ними взяла найменший об'єм 20 г (такий об'єм розрахований на 1 застосування і такої сашетки точно вистачить, щоб зрозуміти подобається маска, чи ні). А ще в них є формат 100 та 200 г, якщо вам сподобалась маска і ви хочете мати об'єм побільше.

Отже я готова поділитися своїми враженнями після використання цих трьох масок.

Ох, як я люблю гіалуронову кислоту 💧 Тому це була одна з тих масок, яку я точно планувала спробувати.

🔹Пакетик саше 20 г, оформлення мінімалістичне, але на кожному пакетику різні зображення дівчаток. Тут наприклад дівчинка, чи то вмивається, чи то радіє своїй зволоженій шкірі 😃
🔹За кольором порошок світло-блакитного кольору, як хмаринка ☁️
🔹За ароматом мені нагадує морські водорості
🔹Склад дуже гарний і практично повністю натуральний (незважаючи на один синтетичний компонент - натрія пірофосфат), містить: діатоміт (природній абсорбент), альгін (який зв'язує токсичні речовини, та відновлює порушений ліпідний обмін), гіалуронову кислоту, екстракти ромашки та череди; токоферола ацетат та ін.

Щодо застосування, тут все по стандарту: спочатку вмивала обличчя пінкою, потім наносила тонік і вже потім альгінатну маску.

Для замішування альгінатної маски нам знадобиться: ємність, лопатка (та пензлик для нанесення за бажанням) + звичайно тепла водичка.

Залишу вам товари, для приготування альгінатної маски (якщо у вас ще немає подібних наборів для більш зручного приготування будь-яких масок).

Отже, додаємо вміст пакету в нашу ємність, наливаємо теплої водички і швиденько (як тільки можете) замішуєте все лопаткою/пензликом до консистенції густої кремової сметани. Залишу посилання на допис іншої альгінатної маски, щоб подивилися яка повинна бути консистенція ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/19318/
Потім також швиденько наносимо цю консистенцію щільно прилягаючу до обличчя, починаючи зверху до низу. Можно покривати і рот і губи, але в цей раз я цього не робила.

На шкірі маска стає більш насиченого блакитного кольору і тут чомусь в мене виникає асоціація з Аватаром (це дуже смішно) 😅

🔹Тримаємо 15-20 хвилин і змиваємо залишки теплою водою. Потім наносимо тонік, сироватку (за потребою) та крем.

🔹Щодо ефекту: маска зволожує шкіру, звужує пори та робить шкіру більш гладкою на дотик. Чесно кажучи я очікувала більшого ефекту зволоження, але що маємо, то маємо.

В цілому непогано, але чи повторила би її, ось тут виникає питання 🤔

Цю маску захотілося спробувати, бо були часткові запалення і дуже цікаво було, як вона себе покаже в дії. Звичайно якогось вау ефекту я не очікувала, але було цікаво, тож давайте трохи детальніше ⤵️

🍃 Такий самий пакетик як і в попередній масці, але тут у дівчинки інша зачіска та на обличчі наче є запалення (крапки біля носа з обох сторін)
🍃Склад також гарний, але трохи з іншими компонентами, замість гіалуронки та екстрактів трав тут є зелений чай та алое вера
🍃Аромат квітковий зі свіжою ноткою 🌺🌿 Він приємний та ненав'язливий
🍃 Відтінок самого порошку світло-зелений

Застосування таке саме як і в попередній масці, обов'язково наносимо на очищену та зволожену шкіру обличчя (тонік/сироватка).

І також повторюся, важливо аби маска щільно прилягала до вашої шкіри обличчя ☝🏻

Тримаємо 15-20 хвилин і потім змиваємо теплою водичкою.

Що по ефекту? Маска заспокоює шкіру, трошки знімає запалення (робить точкові почервоніння трошки менш помітними, але цей ефект можна побачити через деякий час після використання, не одразу як тільки зняли маску з обличчя). Вона вирівнює тон, робить світлішими чорні цятки, пом'якшує та зволожує шкіру.

Ось ця маска сподобалася мені набагато більше попередньої, я би повторила її.

В мене була маска з такими компонентами від Joko Blend ⬇️
https://club.makeup.com.ua/post/17285/
Цю взяла суто для порівняння.

🐠Склад в неї гарний і на відміну від інших основних компонентів, ця містить в собі колаген, еластин та альгін.
🐠Аромат цієї маски квітково-пудровий
🐠Відтінок маски блідо-рожевий, після нанесення на шкіру стає більш такого насиченого пудрового відтінку.

По ефекту: робить шкіру більш гладкою та підтягнутою, матує та звужує пори + тон стає помітно рівнішим.
Від Joko Blend мені звичайно більше сподобалася, за ефектом вони трохи відрізняються. Але і ця маска гарна, тому я якось би повторила її.


А ви полюбляєте альгінатні маски? Можете якісь порекомендувати?

І звичайно дякую за увагу до мого допису 🧡