Mila__Mi

Альгінатна маска з гарбузом 🍠 від TINK

Альгінатна маска з гарбузом 🍠 від TINK
Альгінатна маска з гарбузом 🍠 від TINK

Альгінатні маски, то моя любов, не інакше 👀💘 Від TINK я колись давно пробувала маску з виноградом 🍇 Це взагалі було перше знайомство з альгінатними масками. І вона була класною, як зараз пам'ятаю🤔, пахла газованою водичкою з виноградом і гарна попрацювала на моїй шкіри (заспокоїла шкіру та зменшила точкові запалення).

Баночка маленька (в якій одразу можна замішувати маску), така мила, вся в гарбузиках. Я вже чекаю сезон гарбузів, а ви? 👀

На баночці є детальна інформація про засіб у тому числі і інструкція до застосування. Зверху знаходиться захисна плівка, яку можна зняти навіть без ножиць, вона спокійно відривається 🖐🏻. Щоб відкрити кришку її спочатку треба прокрутити. І вуаля, вас зустрічає сама пудрочка блідо-молочно-персикового відтінку.

Гарний склад з мінімум компонентів 👌🏻

За ароматом, особистості мені нагадує персик 🍑 (а точніше персиковий йогурт). Моїй мамі наприклад пахне відвареним гарбузом з додаванням цукру. Що ще раз доказує - кожен носик по своєму відчуває аромати 👃🏻

Щодо застосування, як я написала вище на баночці є детальна інструкція і замішувати засіб можна в самій баночці. Це доречі дуже зручно, можна спокійно брати альгінатну маску з собою в дорогу (не беручи ніяких додатковий предметів, окрім шпателя, він знадобиться нам для замішування засобу).

Наливання води по грамовкам мені цього разу не знадобилося, все робила на око, додаючи в процесі водички, щоб вийшла необхідна консистенція. Спеціально зняла для вас відео, яка та консистенція в підсумку повинна вийти. І завжди, що важливо робити, коли замішуєте альгінатні маски - РОБІТЬ ЦЕ ШВИДКО, максимально як тільки можете. І тоді вона не буде у вас грудочками і не застигне однією грудкою. Бо цей засіб застигає дуже швидко, зате потім ви будете насолоджуватися нею під час її використання, коли вона вже буде працювати на вас, а не ви на неї 😅).

Взагалі альгінатні маски це така насолода для шкіри, словами не передати 🥰 Салонний ефект на дому, не інакше 👀

Виробник вказує, що маску потрібно тримати 20-25 хвилин, чесно кажучи, мені так подобається цей ефект зволоження шкіри зовні під час використання, що я би тримала її набагато довше 👀 Але все ж таки прислухаємося до інструкції.

Отже потримавши її приблизно той самий час ⬆️ знімаємо масочку з обличчя та змиваємо залишки теплою водичкою 💦 І що першим ділом відчувається? Яка ж м'якенька та зволожена шкіра після неї 🥰, наче до того вона прибула з якоїсь пустелі і нарешті отримала необхідну кількість вологи 🧖🏻‍♀️ Та і на самій масці ще залишається волога (зробила вам фото, гляньте як блищить - то все волога, або парниковий ефект 💦👀). І так, зазвичай я під маски наносила тонік + сироватку, цього ж разу під маскою був лише тонік і ефект все одно був прекрасним 👌🏻

Окрім зволоження шкіра була в тонусі, гладенька з рівним та свіжим кольором обличчя, візуальний ефект мені дуже сподобався. Мені здається маска чудово підійде для використання перед якимось важливим заходом (перед нанесенням макіяжу).

Сподіваюся, що ви все ж таки дочитали цей допис 😅 Затягувати більше не буду, маска сподобалася, рекомендую 🧡