Побачення з Парижем
Розкішний аромат для розкішних жінок
Я не очікувала від цього аромату чогось такого, з першого затесту мені здалось "ну, 50/50 - не фу і не вау".
Але зараз я ношу його щодня і хочу взяти собі мл 10 у розпиві 😅
Початкова Нота: Груша, Ревень
Нота серця: Білі квіти, Імбир, Пачулі, Трояндові пелюстки
Кінцева нота: Ваніль, пудрові ноти, Цукор, Сіра амбра
Я не чую на старті грушу - ні хімозну, ні натуральну соковиту. Особисто для мене найбільш виражена тут нота троянди, але зазвичай я її не люблю у парфумерії. Троянди чомусь всі інтерпретують як щось гучне і задушливе (яскравий приклад - roses Vanille у Mancera).
А тут троянда схожа на чайну, вона теж доволі гучна, але не душить і не провокує головного болю (що важливо для таких людей, як я).
Імбир дає таку собі "гостринку", яка подразнює нюхові рецептори і провокує все більшу цікавість до аромату, а квіткові ноти якраз помʼякшують композицію.
Щодо цукру - для мене він не явний. Не чую солодкість в ароматі, він скоріше пряний.
Взагалі композиція ДУЖЕ збалансована: чудове поєднання всіх нот видає дуже смачне ольфакторне чудо в підсумку.
Під кінець на мені аромат запудрюється, троянда йде на другий план і домінують пудрові ноти у звʼязці з ледь відчутною ваніллю, що на виході дає супер делікатний запах.
Загалом я кажу цьому аромату "так" і однозначно повторю його в майбутньому. До речі, він має доволі пристойну стійкість - на одязі взагалі до прання,я на шкірі - ну годин 5 точно (може 4). Не сказала б, що композиція шлейфова - як на мене він не тягнеться на метри за власницею, але і не сидить близько до шкіри.
Рекомендую до спроби і дякую за увагу💕
Коментарі (0)