Yuriivna

Капсули з Vitamin C Balea🍊

Капсули з Vitamin C  Balea🍊
Капсули з Vitamin C  Balea🍊


У пакуванні йде 7 капсулок,які мені так і не вдалося відкрити руками,прокручувавши їх за верхню основу,тому ножиці прийшли в поміч.Капсули мають яскраво помаранчевий колір,з них гарно видавлюється вміст рідини,яка дуже нагадує олійку та яка має прозорий колір.
Однієї капсули вистачає,щоб нанести на все обличчя,я наносила двома різними способами.
Перший спосіб,я додавала вміст капсули до свого крему для обличчя,яким користуюсь на постійній основі,то обличчя вмить ставало мастним та залишалась деяка липкість після нанесення.
Другий спосіб застосовування: наносила вміст капсули просто на очищену шкіру обличчя та після застосування тонеру,липкості в цій ситуації вже не було та обличчя не було мастним.
Аромат у капсул дуже виражений, нагадує аромат нарізаних апельсинів з цукром,такий цитрусово-солодкий запах.

Капсули з Vitamin C  Balea🍊
Капсули з Vitamin C  Balea🍊


Є багато різноманітних віддушок,є приблизно три антиоксиданти,також на першому місці силікон,який візуально створює гарний ефект,тим самим створюючи плівку на шкірі,доречі цей силікон так просто водою не змити,він не водорозчиняючий,змивати його потрібно гідрофільною олією,цей силікон здатний забити пори шкіри та в майбутньому можуть виникати запальні висипання на обличчі.
Так,після капсул обличчя гладеньке і наче б то зволожене та виглядає непогано,але це все завдяки цьому силікону,який йде на першому місці,до цього всього додаються багато різних парфумерних віддушок.
Тому склад мене розчарував,а особливо те,що у мене з'явився новий запальний елемент,роздумуючи я вирішила з'ясовувати від чого це,поки не проаналізувала склад засобу та зрозуміла,що нового у своєму догляді за шкірою не мала,лише тільки ці капсули.
Тому тут від мене антирекомендація!
Balea має чималий асортимент різних засобів і доволі непоганих,але з цими капсулками я не знайшла спільну мову.