Nata_Po

Не весь контент має бути естетичним, іноді можна трошки і про корисне)

Не весь контент має бути естетичним, іноді можна трошки і про корисне)

Класна палетка з пудровими продуктами приємної текстури. Мені особливо сподобались рум'яна, мають класний освіжаючий відтінок з дрібнесенькими блискітками, яких практично не видно на шкірі. Бронзер зі скульптором мають в собі рижинку, але правильну, яка додає вам ефекту засмаги, а не хворобливої жовтизни) Детальніше- нижче)

Отже. Побачила я цю палетку у однієї дівчинки і вирішила придбати, в наявності в магазинах я її ніде не знайшла, тож без жодних сумнівів та страхів замовила)

Чекала повідомлення від Укрпошти, нарешті прийшло омпріяне сповіщення і я побігла за посилочкою) Забрала, не оглядаючи, адже завжди все було окей і я тоді трошки поспішала.

Іду собі вулицею і чую якийсь приємний аромат і все шукала людей, від яких міг доноситись цей аромат. Але я пройшла достатньо багато, а аромат весь час був десь поруч. Врешті, нетерплячка мене розірвала і я почала відкривати посилку і усвідомила, що все пропало. Відкриваю палетку, а там одні крихти. Моєму суму просто не було меж, адже палетка була дуже гарною, малатри відтінки, надписи, а я отримала місиво, яке невіомо, чи можна було хоч якось відновити.

І,як я вже потім побачила, окрім розбитої палетки ще й розбився пробник парфумів, які мені поклали в подарунок. Після цього на укрпошті перевіряю просто кожну посилку, бо я не уявляю, як запаковану палетку в пупирку, разом з пробником можна було так розтрощити. Я ще здивована, як залишилось цілим дзеркало...

В підсумку я прийшла зла і недобра додому і таки вирішила спробувати хоч якось відновити цю палетку, хоч я вже зрозуміла, що мій ідеальний туристичний варіант вже пройшов повз мене.

Як бачите, я ніяк не змогла розділити бронзер і скульптор, тому я їх просто перемішала до купи і ледь-ледь якось змогла відокремити рум'яна.

За рахунок того, що палетка не маленька, скільки я би не старалась, мені так і невдалось її ідеально вирівняти, але вже як є. Традиційно подрібнила ті частинки, додала спирту до утворення кашкоподібної консистенції та переклала у рефіл, а коли трошки підсохло постаралась додатково спресувати та підрівняти, але, як бачите, такі собі успіхи.

Ще й чомусь після відновлення бронзерно-скульпторна частина трошки замилена, тому набирається важче, ніж рум'яна, але нічого. Добре, що хоч якось збереглось і на тому дякую.

Я розповідала, що в тій посилці повністю розбився пробник з парфумами, тому все навколо пропахлось ароматом. І, навіть після відновлення палетка зберігає цей аромат. І він відчувається навіть після нанесення. І це круто.

Бо, потенційно при бажанні будь-які сухі продукти можна проароматизувати при бажанні)

Таке собі невеличке відкриття)

Рум'яна тут приємного коралового відтінку з дрібнесенькими блискітками, які створюють неочевидне сатинове сяйво дуже делікатне. Вони безпроблемно набираються та переносяться. Ними користуюсь доволі часто, фіксую кремові продукти, чегуючись з рум'янами з мого Project Pan (https://club.makeup.com.ua/post/21681/). Вони достатньо пігментовані та безпроблемні у нанесенні.

Щодо бронзерного відтінку, то він з рижуватим підтоном, але я наношу зовсім трошки лише для створення ефекту приємної засмаги, але неочевидної. Як я вже зрозуміла, мені все ж трошки більше подобаються бронзери, які мають нейтрально-червонувато-рижуватий підтон, аніж жовтувато-оливковий, бо останній може виглядати трокши хворобливо. А от відтінки з червонинкою краще поєднуються з рум'янами і виглядають більш цілісно. Вертаючись до бронзера - він не дуже сильно пігментований, легко наноситься, не наставляє плям, гарно тушується, все супер (але нагадую, у мене підзамилений рефіл, тому продукту наноситься небагато).

Насправді, коли я використаю (якщо я використаю) цю палетку, я би придбала щось аналогічне у пупи знову. Бачила ще подібну версію літньої лімітки і сподіваюсь, що вони ще виходитимуть. Бо це дуже зручно. Тут величезна палетка, з класними продуктами та відтінками, має величезне дзеркало, це дуже зручно. Але, кришка не фіксується і розкривається лише на 90 градусів. Це не дуже комфортно.

Пігментація хороша)

В кінці будуть розтушовані варіанти.

Це класна палетка для щоденного використання на десятиліття (тут 30г). Але, на жаль, повною мірою не можу її охарактеризувати та оцінити. Не маю уявлення, чи скульптор тут міг бути скульптором, чи це просто два відтінки бронзера.

Але комплексно це гарний продукт, зважаючи на те, у якому він у мене вигляді) Дуже зручно, що всі продукти в одному місці і немає потріби відкривати по 10 різних пуделок з рум'янами, бронзером, скульптором і тд.

Порадьте, а які у вас були палетки для обличчя подібного плану?