Mariia Braden

Парфум від Stéphane Humbert Lucas 777

Парфум від Stéphane Humbert Lucas 777

Пару тижнів тому я писала пост про парфумерію що відкрила для себе новий бренд Stéphane Humbert Lucas 777 у жовтні.

Тоді я брала собі маленькі тестери декількох ароматів і тепер я взяла собі флакон того в що закохалася 🥰

А саме аромат God of Fire від Stéphane Humbert Lucas 777 🔥

💭 Хто такий Стефан Люка і що це за парфуми такі?

  • це новий парфумерний будинок із Франції, створений відомим парфумером Стефаном Гумбетром Лукасом. Лінія парфумів «777» - це колекції ароматів, що за словами парфумера «інтригують», і складені з рідкісних і дорогоцінних есенцій, що переплітаються із захоплюючою історією.

Вище на картинках представлені ноти аромату:

  • Аромат на початку розкривається дуже сильними цитрусами у перемішку з манго. 🍋 🥭 Перше враження здається що аромат є літним або весіннім, також присутній маленький шлейф ягід. Фруктова тематика. ⚠️ Але буквально через пару хвилин дуже сильно відкриваються деревині ноти, тому аромат ставиться сильно насиченим та легкість цитрусів та манго пропадає. Це дуже яскравий перехід нот аромату. Парфум починає пахнути дорогим деревом з цитрусом, відчуваються нотки жасмину.

Під вечір через 4 години є пряний аромат дерева.

💭 Як досвідчений цінитель парфумерії можу відверто сказати що аромат цих парфумів це те, що я точно ніде не чула раніше.

Буває таке що аромат може нагадувати інший парфум іншого бренду по звучанню і це нормально, буває. Але саме ці стали для мене ну досить новим і цікавим досвідом бо такої суміші акордів аромату я зустріла вперше.

Аромат насичений і сильний, хоч з початку може здатися що це не так.

  • 🤔 Дивним є те що самі по собі ноти що описані в звучанні є зрозумілими, але саме те як вони переходять можна яскраво відчути.

2 пшика на 2 руки буде достатньо щоб пахнути весь день, більше не треба, бо оточуючі дуже сильно відчувають цей парфум.

  • Сам флакон і пакування коробки це прям мистецтво, дуже гарно, окрема естетична насолода. 🤩 Флакон 50ml, компактний, має стрази, метал з гравіюванням назви парфуму, та голубе кольорове скло флакону.

Обовʼязково спробуйте тестер якщо полюбляєте фруктові, деревинні аромати.

Всім love 💕