Mariya Trofimova

Що це? Мило? Твердий шампунь? Ні, це масажна олія LUSH

Такий неймовірно милий подарунок я отримала від подруги з якою нас розділяє 2000 км.

Свічка із соєвого воску (вона їх робить сама, тільки подивіться на цю красу) та загадкову металеву баночку.

Я спочатку не зрозуміла що це, на свічку не схоже, для мила та твердого шампуню жирненьке, може аромасаше?

Загадковим жителем коробочки виявилась масажна олія LUSH .

Вони мають ряд принципів:

🌿ЕТИЧНІ ІНГРЕДІЄНТИ - 100% вегетаріанська та на більш ніж 85% підходить для веганів.

🐇НЕ ТЕСТУЄТЬСЯ НА ТВАРИНАХ - та не закуповує інгредієнти у компаній, які будь-яким чином пов’язані з жорстокістю та експлуатацією тварин.

🤝ДОБРІ СПРАВИ - бренд LUSH активно займається благодійністю (зокрема допомагали Україні).

♻️СВОБОДА ВІД ЗАЙВОГО ПАКУВАННЯ

🤲РУЧНА РОБОТА

😉Бонусний, не веде бізнес "самі знаєте де".

*Металева баночка не входить в комплект, вона продається окремо.

Почнемо зі складу:

• органічна олія какао (Theobroma cacao) — закуплена згідно із законами Справедливої Торгівлі
  • олія ши (Butyrospermum parkii) — закуплена згідно із законами Справедливої Торгівлі
  • парфумерна композиція - єдине до чого маю претензії, взагалі не розумію навіщо воно тут
  • олія авокадо (Persea gratissima)
  • олія з кісточок манго (Mangifera indica)
  • олія лайму (Citrus aurantifolia)
  • олія дикого солодкого апельсину (Citrus sinensis)
  • олія мандарину (Citrus reticulata)
  • олія грейпфруту (Citrus paradisi)
  • пелюстки сафлору (Carthamus tinctorius)
  • *цитраль
  • *гераніол
  • *цитронеллол
  • *лимонен
  • *ліналоол

* — Компоненти ефірних олій

Аромат звучить, як ударна доза цитрусів. Виробник заявляє, що це "плиточка із солодким фруктовим ароматом літа", але для мене, це чисто новорічний аромат і цілком унісекс.

Сама плиточка має дуже термоядерний аромат цитрусів та трошки трав'янистості на фоні, але нехай вас це не лякає, на шкірі він звучатиме значно тихіше та вишуканіше, а за годинку стане майже невловимим.

Олійку потрібно розігріти в руках і нанести на шкіру, звісно така кількість олій неодмінно буде пом'якшувати та живити шкіру.

Мені достатньо один раз провести плиточкою по шкірі, для отримання необхідної "порції".

Взагалі універсальний продукт, хочеш використовуй як засіб для зволоження шкіри, чи для самомасажу або для масажу тому кого любиш (або нехай той хто любить, також масаж зробить😅).

Тільки раджу зберігати пильність, бо жоден натуральний продукт не є гіпоалергенним.