Це я мрію про Париж ☕🥐
Уявляю себе десь на вулиці Rivoli чи проспекті Avenue Victor Hugo з яскравою червоною помадою та круасаном в руках . Щасливою від вражень та сяючими очима, які затьмарюють мільйони вогників Ейфелевої вежі 🗼
Обожнюю перлинки і вони мені теж наспівують мелодію Франції 🦪 Можливо, щось в цьому є , адже точно знаю , що на півдні Франції є величезні устричні ферми. Для свого образу я обрала обідок з білими перлинками , гадаю, що вдалий вибір 😌
Легка чорна міжвійка , яка обережно підкреслить очі . Я обрала матову підводку від O'bays , яка чудово впоралась із цим завданням . Вії профарбовані одним шаром туші цієї ж фірми . Очі більш виразні, але не забирають на себе всю увагу ☑️
Не можу не розповісти про свій новенький ілюмінайзер від Flormar 🤤 Ви помітили, як делікатно підсвічені вилиці і носик ?!? Мені так подобається цей натуральний глянець на обличчі .
Ну і саме головне 💄
Червона помада . І хоч вона стала повсякденною частиною сучасної жінки , для мене вона все ж таки залишається чимось більш особливим. Модним по-французьки. Для свого образу я обрала помаду-олівець від Golden Rose , яка яскраво завершує образ і розставляє всі крапки над "і"
Доречі, ви знали , що червона помада - це символ протесту та боротьби жінок за свої права ?!?
Цікавий історичний факт , раджу до прочитання 💋
А я вам розповім про Топ-3 способи носити червону помаду від Вайолетт Серра.
Вона відома , як зірковий візажист та власниця б'юті бренду Violette Fr й креативний директор з макіяжу Guerlain .
Француженка 🇫🇷🗼
Bouche Mordue
"Bouche Mordue в перекладі з французької означає "укушені губи". Так, ніби вас тільки-но поцілували – і тепер є рум'янець, тільки на ваших губах. Ви можете використовувати будь-яку червону помаду, просто нанесіть її, додайте бальзам для губ і розтушуйте.
Класика
Чистий і чіткий колір. Рівномірно нанесіть помаду на губи. Потім кінчиком помади перемалюйте контури, але не перегинаючи палицю.
Французький поцілунок
Нанесіть помаду й акуратно розтушуйте контури, так ви отримаєте свіжий і м'який ефект "французького поцілунку".
"Образ французького поцілунку – це коли ви наносите червону помаду, а потім розмиваєте краї. Мені подобається наносити червону помаду, а потім пензлем акуратно розтушовувати лінію.
Це для тих випадків, коли ви хочете відчути силу своєї привабливості, але також хочете, щоб у ній був баланс ніжності, саме так я люблю носити помаду. Це майже як хтось поцілував вас у губи і розмазав краї".
Який спосіб зазвичай обираєш ти ?!?💋
Коментарі (0)