Blondie_rs

Улюблений засіб для очищення шкіри

Улюблений засіб для очищення шкіри

Привіт! Сьогодні хочу розказати вам про ще одну улюблену пінку для вмивання (після або поряд з вугільною Lebelage), яка просто робить скріп-скріп на обличчі. Освіжає, очищує пори та дарує відчуття чистоти. Знайомтесь - це TonyMoly, звичайно що Корея, тож нічого дивовижного. Я вже отримувала кілька дивних коментарів від знайомих, що наче ці старомодні засоби вже ніхто не купує, склад у них пристарілий та не гідний того, щоб таке розглядати. Я на це все подивилась і прогорнула, бо поняття "модне", "застарілий склад" та ще щось - мене не стосується. Якщо продукт мене влаштовує по своїй дії, по результату - то why not?

Я дуже полюбляю густі засоби, які можна наче крем нанести на обличчя та за потреби ще й потримати кілька хвилин. До прикладу, від будь-яких гелів чи "повітряних" пінок у мене починають швидко забруднюватись пори та з'являтись невеличкі висипання через недостатнє очищення. Тому, я надаю перевагу саме таким засобам.

Дана пінка йде навіть дуже густої формули. Я обрала із ароматом грейпфруту - хоча на зображенні, як на мене, - мандаринка 🍊 Аромат не різкий, а дуже приємний з легкою кислинкою, з відтінком шкірки грейпфруту. Також у цієї серії є ще кілька різних "смаків": із чорницею, ацеролою та лимончиком.

Я наношу на обличчя наче маску, деколи масую або ж залишаю на 2-3 хвилини для більш глибокого очищення. Змиваю прохолодною або теплою водою, чуючи ось це скріп-скріп бездоганної чистоти. Обличчя вона не надто пересушує, та в любому випадку я практично одразу тонізую шкіру тонером.

Я використовую дану пінку як другий етап очищення після гідрофілки, або ж як ранішнє вмивання та гарне прибирання надлишкового жиру та забруднень. Навіть клієнтам перед макіяжем я зазвичай наношу дану пінку в якості маски та потім змиваю (аналогічно і з Lebelage). Вона має ще навіть такий своєрідний поліруючий ефект, що значно покращує нанесення догляду та декоративної косметики. А ще - 180 мл! Це велика перевага, великий об'єм, якого точно вистачить надовго. Тож, планую ще взяти з лимончиком🍋 чи чорницею 🫐 для порівняння, а загалом я задоволена даною покупкою. Брала тут, на Мейкапі, трохи ще давніше 😊 Прикріплюю ще раз даний продукт та пінку від Lebelage, яку я вже згадувала в дописі (а більш детально туть https://club.makeup.com.ua/post/6929/ ).

Гарненького вам дня та чистенького обличчя!