Hrystja_

Закінчилось все улюблене…

Закінчилось все улюблене…

Спочатку, як завжди, мова піде про ті речі, які купую завжди і навіть вже не знаю, який раз по колу. Я про них згадую кожного разу, тому зараз опис мінімальний.

1). Гель для обличчя Comex для жирної шкіри. Мені дуже сподобався, вмивалися ним навіть донька. Повністю безпечний склад, натуральні компоненти, бюджетна ціна. Використовувала вранці, особливо літом...тоді він ідеальний

2). Мило для рук Comex і дитяче мило Eco krasa. Їх обʼєднала, бо вони схожі. Однакова ~ ціна, натуральний склад. Виконують все, що має виконувати мило.

3). Шампунь Comex. Його купувала вперше. Тепер точно знаю, що куплю повномірку. На моєму волоссі ефект не так видно, а помила голову доньці- яке після нього в неї класне волосся🥰. І головне, не пересушує так, як роблять це інші шампуні.

4). Зубна паста Crest. Тут також не знаю, скільки разів я вже її купувала. Це дійсно дуже дієва і ефективна зубна паста. Якщо купувати по знижці, то ціна дуже класна виходить.

Закінчилось все улюблене…

1) Гідрофільна олія Klairs. Вона ідеально підходить для жирної шкіри. Достойний склад, гарно очищає шкіру. Єдиний мінус- трішки висока ціна. Загалом мені сподобалась. Зараз маю Heimish, після цього хочу спробувати Beauty of Joseon. І серед них оберу, яка сподобалась найбільше.

2). Молочко- олійка для тіла Collistar. Купувала минулого року в грудні. На нього задивлялися раніше, але була висока ціна. Перед зимовими святами купила за 525 грн. За таку ціну непогане. Гарний склад, класний запах, гарно зволожує. Але так, щоб я сказала, що воно мені неодмінно потрібне- то ні. Такий самий ефект мені дає набагато бюджетніше масло для тіла Garnier. Тож знову купувати точно не буду.

3). Крем під очі Mizon. Коли було холодніше, мені підходив. Літом я ним користуватися не могла. Залишав плівку і моя жирна шкіра ставала ще жирнішою. Не зволожує так, як я цього хочу, та й не робить нічого. Це просто такий мінімальний базовий догляд для людей, які абсолютно не мають проблем зі шкірою під очима. Купувала за 300 грн.