Hanna Domashenko

Святковий подарунок з приводу Дня Народження MakeUp Club 🎈🎂

Святковий подарунок з приводу Дня Народження MakeUp Club 🎈🎂

Чесно зізнатись, я не очікувала на дзвінок від операторів MakeUp, бо переможниць було всього три у першому святковому дописі з нагоди Дня Народження клубу. Але це було супер приємно отримати подаруночок від клубу!! Я безмежно щаслива бути частиною цього ком'юніті і створювати настрій та атмосферу разом з дівчатами! 🥰

То ж, які подарунки на мене очікували? Це 4 продукти від нових для мене косметичних брендів! Розглянемо трохи детальніше перше враження на кожен з них.

Я дуже зраділа спробувати цей зігріваючий бальзам для ніг від Shelly! В мене щось з кровообігом, бо кінцівки в мене завжди холодні, тому взимку я замерзаю дуже швидко! Цей бальзам має гарний, пряний аромат кориці та імбиря. Зігріваючий ефект посилюється, якщо поверх надягнути носочки. Дуже приємне відчуття без печіння. Гарний крем, що турботливо ставиться до шкіри ваших п'яточок та дбає, щоб вам було тепло та комфортно в найхолодніший вечір!

Мені дуже сподобався цей зволожуючий бальзам для губ. Він має чудовий аромат чи то полуниці з вершками, чи то якихось ягід та солодкий присмак гуави! Колір ледь-ледь рожевий з майже непомітним шимером. Чудово освіжає колір губ та надає гарне зволоження! Обожнюю такі бальзами на осінь/зиму!

Продукт такого формату у мене вперше в арсеналі! Цей зміцнювальний комплекс для волосся має ніжний аромат цитрусових, а та його дія спрямована на зміцнення волосся та попереджує його випадіння. Після першого нанесення я відчула спочатку приємний холодок на шкірі голови, а вже потім приємну зігріваючу дію. Продукт зовсім не жирнить волосся. Буду користуватися, бо хочеться перевірити, який ефект буде від його використання.

Вже після оглядів на плампер від Derma E в клубі мені хотілось щось спробувати від цього бренду! Сьогодні в мене в руках зволожуючий крем під очі з гіалуроновою кислотою та екстрактом зеленого чаю! Виробник запевняє, що цей крем здатний зменшити невеликі зморшки та "гусячі лапки". Тому залюбки хочу протестувати дію цього крему на собі! Крем не має якогось яскравого аромату. Консистенція досить щільна, але при цьому не надто жирна. На моїх чутливих очах не викрикав ніякого подразнення, отже тестуванню бути! Перше враження дуже позитивне!

Дякую, улюблений клуб, за ці чудові подарунки! Дуже мотивує Ваша увага! Ви найкращі 💖🙌🤩