Євгенія 👩

Маска вихідного дня 🍊

Маска вихідного дня 🍊
Маска вихідного дня 🍊

Всім привіт ✌️

Для мене український брненд Tink завжди був виробником крутезних бомбочок для ванни. Завдяки клубу я познайомилась з брендом ближче та дізналася, що вони виготовляють ще й засоби для шкіри та волосся👌.

Про масочки від Tink дуже гарно розповіла Mila__Mi (https://club.makeup.com.ua/post/19513/). Вирішила, що мені просто необхідно їх спробувати, тим паче, що в них дуже приємна ціна). Своє знаймоство розпочала зі зволожувальної маски для волосся "Грейпфрут-кераміди". Ділюся враженнями👇

Маска представлена в класичній баночці із міцного пластику. Дизайн лаконічний, приємний. Згодом, через вологу, трохи скаталася наклейка, але це абсолютно ніяк не вплинуло на якість самого продукту).

Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується. Під кришкою була додаткова захисна мембрана з "язичком" для зручного відкриття.

Шийка широка, зручна у використанні.

Об'єм: 250 мл. Витрата в міру економічна, залежить від довжини та густини волосся

  1. Виходячи з назви маски, вже зрозуміло, що активними компонентами повинні бути грейпфрут та кераміди, вони у складі присутні:
  • Citrus Paradise (Grapefruit) Extract (Екстракт грейпфрута) - може містити антиоксиданти та вітаміни, які корисні для волосся.
  • .Кераміди - це ліпіди, які зазвичай використовуються у косметичних продуктах для зволоження та відновлення. В данному випадку - це Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil (олія зародків пшениці) та Jojoba (Buxus Chinensis) Oil (олія жожоба). Ці олії є джерелами ліпідів і містять жирні кислоти, які можуть зволожувати і живити волосся.

2. Виробник каже, що у склад "не містить парабенів, сульфатів і силіконів". Тут виробник трохи хитрує).

  • У складі дійсно немає силіконів, але є його похідні - Trimethyl-Silylamodimethicone, а також PEG-8 / SMDI Copolymer. Практично в кожному своєму дописі я зазначаю, що не варто боятися силіконів, те що вони якісь небезпечні - це лише міф і при хорошому очищенні волосся, вони ніколи не завдадуть шкоди).

3. Склад маски цілком непоганий, враховуючи її бюджетну вартість. Основні компоненти складу спрямовані на:

  • Зволоження. Присутність олій, таких як олія зародків пшениці та олія жожоба, свідчить про зволоження та живлення волосся, зменшення сухості та пошкодження.
  • Зміцнення. Деякі інгредієнти можуть бути спрямовані на зміцнення волосся, такі як Palmitoyl Myristyl Serine.
  • Загальний догляд: В складі також є інгредієнти для полегшення розчісування та створення блиску на волоссі.

  • Маска має кремову консистенцію, яка чимось нагадує вершкове масло. Вона щільна, але при цьому м'яка та дуже рухлива. На дотик у ній відчувається легка силіконовість, але без липкості та жирності.
  • Аромат приємний і ненав'язливий, на волоссі залишається дуже легким шлейфом і не викликає ніякого дискомфорту. Я в ньому чую свіжу цитрусову нотку та невелику гейпфрутову гіркуватість. Запах цієї маски мені нагадує аромат фанти з грейпфрутом).

Маску використовую 1 раз на тиждень, іноді чергую з іншими засобами для волосся. Перед маскою використовую шампунь не з цієї серії, але, як мені здається, це ніяк не впливає на ефект.

Наношу на попередньо вимите, злегка просушене рушником волосся. Маска добре розподіляється по всій довжині волосся, моментально вбирається і не тече. Наношу лише на довжину, особливу увагу приділяю кінчикам.

* Я полюбляю погріти маску феном, але в даному випадку це марна трата часу. Маска дає однакові ефект, хоч ти її зігріваєш, хоч ні. Тому просто закручую волосся в гульку і чекаю 15 хвилин).

У процесі носіння маски немає ніяких неприємних відчуттів.

Змиваю теплою водою, вона відмінно вимивається з першого разу, не залишає на волоссі ефекту плівки та жирності, не склеює локони.

Маска викликала в мене подвійні відчуття. Тактильно мені дуже сподобався ефект, а ось візуально щось не те.

  • Маска дає базове, гарне зволоження.
  • Волосся дуже гладке і м'яке на дотик.
  • Волосся стає більш розсипчастим, добре розчісується.
  • Волосся стало трохи блискучим, що особливо помітно на сонечку.
  • Після використання цієї маски я відчуваю легкість волосся.

Це про тактильне☝️, а це про візуальне👇

  • Начебто, волосся виглядає і непогано, але дуже сильно пушиться на кінчиках, та й стає якимись супер-об'ємними. На моєму густому і сухому волоссі - це виглядає як зачіска Короля Лева). Я такий ефект не дуже люблю, відразу хочеться взяти плойку та трохи пригладити волосся).

Власне, з цієї причини я використовую маску тільки у вихідний, коли я цілий день не виходитиму з дому, та цілком спокійно можу побути Королем Левом).

Якщо говорити в цілому, то маска непогана для легкого базового догляду, я б їй поставила тверду четвірку. Наступна на черзі – це розгладжувальна маска для волосся "Манго і рідкий шовк"👌

Дякую за увагу💕