Анастасія

Маски Garnier Banana та Garnier Macadamia

Маски Garnier Banana та Garnier Macadamia

Слава Україні!

Дана лінійка масок від гарньєр зараз користується просто шаленою популярністю, і мені навіть іноді здається, що всі штуки для волосся, які гарньєр випускали раніше - не рахуються😅

Я довго до цих банок придивлялась і не дуже вірила що за такі гроші можна купити 400г робочого продукту, але цікавість взяла верх і ось вони в мене) Справа в тому, що в мене ще й дуже перебірливе волосся, якому дуже багато чого не подобається, тому для мене покупка нових засобів - завжди лотерея.

Першою в мене зʼявилась маска з бананом - виробник обіцяє, що вона дуже добра для сухого волосся, а мене воно саме таке.

З плюсів:

- Неймовірно приємний аромат. Він такий банановий, але не хімічний, дуже легкий та в міру солодкий, ще й довго на волоссі тримається. Взагалі усі маски цієї серії пахнуть просто божественно, особливо маска з гарбузиком - я дуже кайфую!

- Консистенція - густа, кремова, маску легко набрати з банки.

- Обʼєм продукту - 400г це досить багато, маски можна брати дуже щедро, і вона все одно з вами на довго.

- Склад- виробник поклав багато хороших компонентів, і ніяких силіконів, а це великий плби, особливо для кучеряшок.

А тепер, нажаль, мінуси:

- Вона на мені не дуже робоча😩 Я маю на увазі, вона щось робить, але слабенько. Тримаю в середньому 10-15 хвилин на волоссі. Хоча в складі є олії, і то не мало, маска не дає мені очікуваного зволоження - волосся трохи мʼякше, і на цьому все.

Планую використовувати бананову маску для пре-пу.

Наступна маска - з маккдамією. Скажу чесно, я багато хорошого на неї наслухалась в інтернеті і відчайдушно намагалась знайти в магазинах. Якщо ви теж думаєте, що її десь можна так купити - навіть не пробуйте, в мережевих магазинах її знайти не реально. Я дививлась і в Україіні і Польщі, нема. На інших сайтах - також ще той челендж, майже всюди розкупили. За нормальну ціну бачила її тільки тут на мейкапі, і то з Європи. Але і на цьому дякую, маска приїхала через 4 дні)

Отже перше, що мене в ній спантеличило - консистенція. Маска, яка по ідеї сама жирна в лінійці, дуже рідка. І коли я кажу рідка, я маю на увазі реально рідка)) Я записала коротеньке відео, де порівняла цю маску і бананову. Особисто мені було не зручно рукою її набирати з банки, тож я її перелила у пусту пляшечку з помпою - ситуацію врятовано)

Пахне маска також досить приємно, але що для мене саме головне - волосся після неї шикарне. Наповнене, мʼяке і блискуче, саме цього я очікую від будь-якої маски.

Невже я знайшла бюджетну, але круту маску?)) Я думаю що цю з макадамією я в майбутньому буду брати ще... Якщо десь вдасться її "урвати"))