Lily♥️

МОЯ НОВИНКА! RILASTIL | AQUA LEGERE CREAM

МОЯ НОВИНКА! RILASTIL | AQUA LEGERE CREAM
МОЯ НОВИНКА! RILASTIL | AQUA LEGERE CREAM

Був вибір придбати знову звичайні і перевірені мною засоби від Bioderma, саме хотіла знову повторити улюблений Bioderma Sensibio Light тепер ( Defensive) . Проте ... стільки чула про цю італійську аптечну косметику Rilastil, що нарешті вирішила спробувати їх засоби і для себе! Я зупинилась на живильному ( легкому) кремі для відновлення водного балансу для нормальної та комбінованої шкіри – AQUA LEGERE CREAM. На американському просторі він називається Rilastil Aqua Light Cream.

ПАКУВАННЯ: металева туба і в середині є металвий захист. Щоб відкрити потрібно скористатися зовнішньою стороною кришки. Є інструкція. Вказано , що металева туба покращує якість зберігання продукту. Наскільки це буде зручно, поділбся згодом. Хоча така ж металева туба мені зустрічалася в кремі від Embriolysse.

ТЕКСТУРА: тестура не супер щільна, не жирна, щвидко вбирається, легкий здоровий блиск, чудово лягає на нього тон, перевірила.Запах крему присутній, хоч я вже звикла до щаслбів майже без аромату, але тут він не є сильним, щось трішки з травʼяною водяною нотою.

ЯК ДІЄ: відновлює гідроліпідну мантію шкіри, зберігає вологу в середині клітин, тим самим запобігає обезводненню шкіри (Кераміди). Має легку, приємну консистенцію.

ОБʼЄМ : 50 мл ( дуже гарний обʼєм , розраховую, що має вистачити на 4 місяці, побачимо згодом).

ВАРТІСТЬ: 480 грн зі знижкою на Make UP вважаю приємна.

Хочу також докупити очищуючий гель для вмивання з цієї серії, багато позитив відгуків, приємна ціна і якраз знову зʼявився на сайті! Якщо зтось вже користувався, діліться, girls!

МОЯ НОВИНКА! RILASTIL | AQUA LEGERE CREAM