Виразний погляд від Lamel – огляд засобів для макіяжу очей
Продовжуємо тестування боксу Lamel.🫶
Сьогодні я з другою частину огляду на продукти з подарункового боксу від Lamel.
Поговоримо про засоби для макіяжу очей, з якими я встигла познайомитися.😊
В боксі, для створення гарного погляду, я знайшла 6 олівців Long lasting Kajal Eye Liner, а також туш OverSize Volume Mascara. Дуууже цікаві продукти, але про все по порядку.😊
Поїхали.👌
№1. Стильні, насичені, мерехтливі – олівці Long lasting Kajal Eye Liner
Як і в олівців для губ цієї серії, у Kajal дуже мʼяка, гелева текстура. Завдяки цьому, продукт легко наноситься на повіко. Олівець дуже легко і красиво розтушовується, проте пам’ятайте, що він швидко засихає. Це не проблема, але якщо плануєте робити розтушовані стрілочки, то починайте тушувати одразу після нанесення.
Я би не назвала олівець надто стійким, але зранку і до кінця робочого дня макіяж тест-драйв витримав.
Поговоримо трохи про кольори
Олівці досить добре пігментовані. Всі відтінки красиві, насичені та трохи сяючі.
Палітра збалансована, тож легко підібрати колір для різних мейкапів:
- 401 – це чорний олівець, який підкреслить глибину погляду.
- 402 – класичний коричневий відтінок, мені подобається, яка з ним виходить розтушована стрілка.
- 403 – неймовірний смарагд.😍 Це мій улюблений відтінок, він робить погляд якимось магічним.
- 404 – насичений та ефектний фіолетовий колір.
- 405 – ще один дорогоцінний відтінок, глибокий синій. Він нагадує мені колір сапфіру, не лише завдяки своїй глибині, а й через легке сяяння.
- 406 – колір мокко дуже гарний, добре поєднується з моїм базовим макіяжем.
Олівці мені сподобалися.🥰 З ними легко працювати, вони пігментовані, мʼякі і дуже красиві.
№2. Про що туш OverSize Volume Mascara?
Перше, що звертає на себе увагу – стильне пакування і цей неймовірний відтінок фуксії у туби.😍
Силіконова щіточка тут дуже зручна у використанні. І для мене надважливо, що туш лягає легко, рівно ні про який «ефект Спайдермена» не йдеться.
Незважаючи на назву Volume Mascara, ця туш скоріше не про обʼєм, а про видовження. Для мене це перевага, оскільки я завжди обираю саме подовжуючі туші.😊
Крім того, вона чудово підкручує вії. Я пробувала фарбувати і попередньо підкрутивши вії щипцями, і без цього, в обох випадках результат прекрасний. Вії виглядають доглянутими та акуратними.
Колір – класичний чорний.
За день носіння туш не осипалась і нікуди не скотилася, для мене це 10 з 10.👌
В цілому продуктами для макіяжу очей я дуже задоволена. Співвідношення ціна-якість неймовірне.😊
Дякую за увагу.😊 Готую д о випуску допис про тональні засоби, там теж багато цікавих продуктів.👌
Коментарі (0)