Anna_feerie

Maybelline Tattoo Liner – гелевий олівець, що лишив подвійні враження

Maybelline Tattoo Liner – гелевий олівець, що лишив подвійні враження

Після того, як я відкрила для себе трафарет для стрілочок (https://club.makeup.com.ua/post/20666/), мені захотілося частіше практикуватись)). Але мої підводки через рідке використання висохли, тож я вирішила спробувати щось новеньке, а саме – гелеві олівці від Maybelline.

Виробник обіцяє нам стійкість до 36 годин, насичений колір, зручне фарбування та водостійкість продукту. Одразу відмічу – це не той формактор, коли олівець викручується, насправді це звичайний олівець, який треба підточувати косметичною стругачкою (єдина відмінність – він не в дерев’яному, а в пластиковому корпусі, тому багато хто думає, що він одноразовий)). Але ні – олівчик можна точити, хіба що підібрати більш зручну точилку.

Maybelline Tattoo Liner – гелевий олівець, що лишив подвійні враження

Наносити його дійсно легко – гелева текстура швидко віддає пігмент і не вимагає по кілька разів проводити олівцем. Хоча не впевнена, що їм буде зручно намалювати тоненькі стрілочки: адже сам грифель не тонкий, хіба що підточити його, щоб став дуже гострим, але в мене не вийшло)). Краще взяти спеціальний пензлик – з ним точно вийде зробити тоненький хвостик).

Для моєї форми ока тоненькі стрілки не дуже пасують, тому я зробила класичне «крило літака»)). Звісно, спочатку підготувала повіки за допомогою праймера, далі нанесла тіні і тільки потім – почала малювати стрілки 🙃.

Результат мені сподобався, але є деякі нюанси, про які я маю сказати:

Реакція очей:

+ Якщо малювати олівцем стрілки на верхніх повіках – то продукт доволі комфортний, не викликає дискомфорту або подразнення (до речі, мама теж оцінила цей момент, адже має чутливі очі – в неї олівець у відтінку 911 Smooth Wallnut).

- Якщо ж я наношу Maybelline Tattoo Liner на водну лінію – майже одразу очі починають пекти та сльозитися. Хоч у відгуках багато хто хвалив олівці саме як каял, але ось в мене кожного разу була така історія, тому більше я не буду фарбувати слизову даним засобом, а залишу його саме для класичних стрілок.

Стійкість:

+ свотч змити було надзвичайно важко! Довелося добряче потерти руку гідрофільної олією, щоб змити пігмент, в той час як тертя, вода та навіть мило – зовсім ніяк не вплинули.

- А от на моїх очах ситуація трохи інша: з водної лінії олівчик втік десь за 5 годин, на верхній повіці через 6-7 годин я вже помічаю, що стрілка починає розмазуватись (це трохи засмутило, адже хай не 36 годин, а хоча б 10 бездоганної стійкості я все ж очікувала)).

Тож, з одного боку, олівець має класну текстуру, добру пігментацію та красиві відтінки, ним легко намалювати (нетонку) стрілку, промалювати міжвійовий простір. При цьому в моєму випадку має місце реакція очей при нанесенні на слизову, а також хотілося б більшої стійкості. Щодо останнього пункту, думаю, ще може вплинути база – бо мій улюблений праймер Nyx HD закінчився, а база від Glambee дуже погано виконує свої функції, як би я її не намагалась приручити.