wowmom

Хайлайтер, який я люблю більше, ніж Mary Lou:-) Щоб сяяти, як зірка!

Хайлайтер, який я люблю більше, ніж Mary Lou:-) Щоб сяяти, як зірка!

Привіт, красуні!

Довгий час я обожнювала легендарний хайлайтер від theBalm - Mary Lou, і не хотіла шукати йому заміну. Він мене влаштовував просто по всім параметрам, починаючи від крутої упаковки в пін-ап стилі, закінчуючи віддінком та текстурою. Я і досі вважаю, що це дуже класний хайлайтер, і я його майже закінчила до самого кінця, тож стало питання, щоб таке цікаве спробувати.

В мене є деякі вимоги до хайлайтеру: у нього повинен бути склад без тальку (це мої особисті заморочки), якісна упаковка (бо хайлайтер - це засіб не не один місяць, і пакування повинно мати пристойний вигляд до кінця експлуатації), красивий ванільний віддінок, та можливість варіювати ступінь насиченості.

І всі ці характеристики я знайшла в Paese Wonder Glow.

Хайлайтер, який я люблю більше, ніж Mary Lou:-) Щоб сяяти, як зірка!

Перше, що я завжди відмічаю - це упаковка, і тут вона дійсно дуже якісна. Пару раз, хайлайтер падав на плитку, і, тьфу-тьфу, з ним нічого не сталося. Пластик міцний та не царапається. В середині є зручне дзеркало.

Відтінок шикарний.

Правильний універсальний віддінок шампанського, який підійде майже всім, окрім дівчат з дуже світлою шкірою.

Текстура не крихка, він нормально переносить транспортування, бо хайлайтер добре спресований.

До речі, польські блогери порівнювали Paese Wonder Glow зі знаменитим Anastasiia Beverly Hills Amrezy.

Я ж порівняю з моїм улюбленим the Balm.

Зверху Paese, знизу Mary Lou.

Як ви бачите, у них однаковий віддінок і температура, але Mary Lou має сатиновий фініш, а Paese Wonder Glow - металічний та яскравий.

Paese можна нанести так само делікатно, як і Мері Лу, якщо взяти м'який пензель, а можна і добитися такого сяяння, що вас буде видно з космосу.

Paese можна нанести так само делікатно, як і Мері Лу, якщо для нанесення взяти м'який пензель

При денному освітленні, я не бачу ніякий блискіток. Хайлайтер заполіровується в шкіру, і його кольорова база абсолютно не помітна, а при штучному світлі - він неймовірно яскраво і красиво переливається.

Якщо чесно, в моїй колекції мало хайлайтерів, бо Paese Wonder Glow закриває майже всі питання в цьому плані. Його можна використовувати в денному макіяжі, і він не буде виглядати "занадто", а якщо хочеться, щоб було "занадто", то я просто беру більш жорсткіший пензель.

Він, як мій улюблений Mary Lou, але трішечки кращий:-)

Дякую за увагу 😘