Nata_Po

А тепер збираємо декоративну косметичку у подорож)

А тепер збираємо декоративну косметичку у подорож)

Зазвичай я просто набираю те, що хочу, не думаючи про універсальність, мультитаскерність та мінімалізм. А в цю поїздку я все ж обдумувала те, чим буду малюватись, щоб всі продукти були використані по максимуму)

Тут я користувалась абсолютно всім щоденно (окрім пудри).

Коротенько розкажу про кожен продукт і його застосування:

  • Хайлайтер Paese - чудовий, яскравий, ніжно шампансько-золотистого відтінку. Особисто мені не підкреслює текстуру шкіри. Використовувала і традиційно як хайлайтер, так і в якості підсвічуючих тіней. Стійкість цілий день, при спеці 35 градусів (10/10).
  • Кремові рум'яна Paese (03 blush pink) - також ними дуже задоволена. Вони доволі пігментовані, тому я їх наносила зовсім трошки пензликом, а ще і стійкі. Відітнок також підійшов прекрасно - освіжаючий натуральний рум'янець. Іноді наносила ще трошки і на губи, коли не хотілось додаткової важкості на них відчувати (10/10)
  • Бронзер від Makeup Revolution. Ним до поїзки я практично не користувалась, але це дуже комфортний бронзер. Тушувався прекрасно, тримався на обличчі, легко наносився, безпроблемний і зручний, бо доволі невеличке упакування, порівняно з іншими. Наносила традиційно, а також він був доповненням до тіней ускладку. 10/10
  • Гелева прозора пудра від Glambee. Вона мені подобається. ЇЇ абсолютно не видно на обличчі, чудово матує та дає оксамитовий фініш. Але читала, що для когось вона комедогенна. Мені вона комфортна, але, я її наношу лише за потреби матовості і далеко не щодня. В неї дуже економний розхід, бюджетна вартість і як на мене це класний продукт, тож 10/10.

З пензликів я намагалась взяти найбільш функціональні та зручні.

Поїхали зліва направо:

  • чорна - я про неї нещодавно писала свій огляд (https://club.makeup.com.ua/post/13592/). Використовувала для рум'ян.
  • чорна маленька - нею я завжди підводжу нижню повіку тінями.
  • пензлик для розтушовки тіней в складці
  • пензлик для хайлайтера - маленький та зручний, можна нанести як доволі щільно та яскраво, так і більш вуально.
  • великий пензель для бронзера. Гарно все розтушовує та не створює плям.
  • невеличкий біло-рожевий для пудри

Абсолютно всіма користувалась постійно)

Туш Maybelline, якою користуюсь вжероками просто.

Гель для брів від "ноунейм" бренду.

Гелем користувалась щоденно, тушшю - кілька разів (бо я її рутинно не застосовую)

  • Тіні від Paese - використовувала їх постійно і з ними все ок, але мене трошки дратував шимер. Він гарний, все окей, але після змивання все обличчя в блискітках і трошки скатується шимер (https://club.makeup.com.ua/post/14231/).
  • Тіні KIKO - використовувала для рожевого мейкапу, наносила вологим способом. Дуже гарний прохолодно-рожевий відтінок. Теж могли трошки підскататись.
  • Однушка Bell - використовувала для рожевого мейку також.

Забула сфотографувати, я ще брала базу під тіні від Artdeco (https://club.makeup.com.ua/post/9990/) та свою гелеву коричневу підводку, які використовувала щодня.

Вони дуже маленькі та легенькі. У мене більш світлий та темний відтінок. Відповідно цими манюньками я собі перекрила питання синців, висипань та почервонінь. користувалась не щодня, але за потребою. Мені ці консилери подобаються і використовую їх тоненьким шаром.

Взяла стійку матову помаду від Maybelline. Вона справді суперстійка, гарно сходить з губ та залишає кольорову димку на губах, тобто впродовж дня губи матимуть більш яскраве забарвлення.

Матова помада від Catrice - також її дуже люблю. Вона більш нюдова та природня. Також доволі стійка, але мені більш комфортна у носінні, ніж мейбелін (https://club.makeup.com.ua/post/10592/).

Чорний бальзамчик тінт від Colour Intense, яким я користувалась просто впродовж дня, коли розуміла, що помада підз'їлась, тим самим я і трошки зволожувала губи і додавала їм певного відтінку (https://club.makeup.com.ua/post/14136/)

Взяла свій улюблений Танок бабок. Чудовий аромат. Можливо трошки засолодкий на літо, але поєднання ванілі, яблучка, кориці, вершків з легкою кислинкою просто мммм)

Я вважаю, що доволі добре підібрала косметичку. Використовувала все і в мене жодного разу не виникло думки, що "аяяяй, чогось бракує", бо я взяла все основне. Хіба, можливо можна було взяти ще трошки цікавих тінюшок, але це все місце і вага, яку носити в ручках, тому не було потреби. Завжди можна повернутись додому та розмалюватись як на бал-маскарад.

Тому, дуже рекомендую ретельно обирати косметику у поїздки, думати про розмір кожного продукту та намагатись обирати максимально універсальні відтінки, які ви зможете використовувати під будь-який одяг та макіяж.