Nata_Po

Отримала дуже крутезні пензлики для рум'яшок

Отримала дуже крутезні пензлики для рум'яшок

У є набір пензликів для обличчя та очей, як синтетика, так і натуральні. Про них всіх я напишу згодом. Для рум'ян у мене був порівняно великий пензлик, щільно набитий, який гарно підходив, як для кремових, так і сухих текстур, але ним я наносила рум'яна все ж доволі масивно і іноді зарахунок розмірів не дужезручно було збирати залиши у маленьких рефілак, а тим більше при користуванні палетками, тому я на відомому всім китайському сайті почала шукати більш мініатюрний та легкий пензлик. І, я його знайшла)

Пензлик дуже м'якенький, класний, я вже пробувала ним наносити рум'яна - це одне задоволення. Він зовсім не сипиться, ворсинки м'які та приємні, гарно тушують рум'яна, але вони все ж краще підходять для сухих текстур, бо пензлик м'якенький і кремові текстури буде складно розтушувати, але це не проблема, бо я для сухих і купувала.

Пензлик ідеу захисному чохольчику-сіточці, що на мій смак дужезручно використовувати при транспортуванні, бо нічого не загнеться і не помнеться, а це в косметичні з легкістю можливо.

Тому за співвідношення ціна/якість рекомендую 1000 разів)