Yustal

Крем та сироватка з амінокислотами Eveline

Крем та сироватка з амінокислотами Eveline

З амінокислотами я познайомилась, коли зрозуміла, що в мене пошкоджений епідермальний бар'єр шкіри, від чого шкіра була дуже сухою, стягнутою та тьмяною (не найкращий період), нічого такого "ядрьоного" як то ретинол чи кислоти я тоді не вживала, скрабів і подавно, умивалка була м'якою, де взялась ця біда, не зрозуміло, можливо суто через стрес. Епідермальний бар'єр також зазвичай порушений при захворюваннях шкіри, наприклад, при акне чи розацеа, і порядний косметолог скаже вам, що не можна проводити процедури, поки він не відновлений, тому що в цьому разі неможливо передбачити їх ефект. Дуже часто радять використувати цераміди та гіалуронову кислоту, але я не дуже вірю, що шкіра сприймає цераміди з косметики як рідні, і хоч люблю продукцію Cerave за відсутність віддушок, думаю, їх молочко зволожує все ж таки за рахунок силікону. Вивчаючи інформацію на тему того, як відновити епідермальний бар'єр, я знайшла, що ніацинамід сприяє виробленню власних церамідів (а це вже щось суттєве, а не тимчасова міра) та що амінокислоти підтримують його здоров'я. Я перепробувала майже всі продукти з амінокислотами для обличчя, які знайшла.

Сироватка для обличчя Eveline Face Therapy Proffesional Serum Shot Multi Peptydy

Заглянемо у склад:

Aqua (Water), Caprylic/​Capric Triglyceride, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Palmitate, Propanediol, Tripelargonin, Betaine, Sea Water, Pullulan, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Gardenia Jasminoides Meristem Cell Culture, Hydrolyzed Rhodophyceae Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Panax Ginseng Root Extract, Carnosine, Vegetable Collagen, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii Butter, Leuconostoc/​Radish Root Ferment Filtrate, Serine, Alanine, Glycine, Lactobacillus, N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetate, Glutamic Acid, Ceramide NG, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Lysine Hcl, Threonine, Heptapeptide-7, Lecithin, Acetyl Hexapeptide-49, Palmitoyl Tripeptide-38, Arginine, Tetrapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Oligopeptide-68, Acetyl Heptapeptide-4, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Proline, Palmitoyl Tripeptide-8, Palmitoyl Hexapeptide-12, Dextran, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauroyl Lactylate, Lauryl Glucoside, Sodium PCA, Glycine Soja Oil, Hydrogenated Lecithin, Pentaerythrityl Distearate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Phenoxyethanol, Pentylene Glycol, Sodium Lactate, Potassium Cetyl Phosphate, Sodium Carbomer, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citric Acid, Carbomer, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Maltodextrin, C12-15 Alkyl Benzoate, Polysorbate 20, Pca, Caprylyl Glycol, Tribehenin, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Sodium Oleate, Parfum (Fragrance), Ci 17200, Ci 19140

Виглядає щедро, тут і сік алое, і морська вода, різні екстракти в тому числі модний женьшень та фільтрат кореневого ферменту редьки, профіль пептидів (не знаю в якій кількості, пептиди не дешеві компоненти) з яких тут і сигнальні Матриксил синте-6 і Матриксил 3000, міорелаксанти Син-Ейк та Аргілерин і менш відомі пептиди, цераміди з холестерином (навіть не треба обирати між церамідами та амінокислотами), пребіотик, є віддушка з колорантами в самому кінці списку. Я була максимально скептично настроєна: 1) ціна, як це все можливо за 300 грн? 2) моя шкіра не переносила алое і я давно нічного з алое не брала 3) компонентів було стільки, що я була впевнена: мене спіткає алергія (це був мій перший мультикомпонентний засіб). Але цікавість перемогла і я використала її з великим задоволенням. В неї зручна скляна упаковка та піпетка, нічого не стікає по краях, легко дозувати потрібну кількість, сироватка має приємний тонкий аромат та кремову текстуру. Я читала у відгуках польською мовою, що її використовують замість крему, в мене ж вона висихала тоненькою плівкою. Виробник радить нанести сироватку, почекати доки вона висохне, та нанести крем, так я і робила і після нанесення крему, моя шкіра опинялась в раю — вона дає максимум зволоження, більше немає куди та й не треба. Закінчилась вона в мене швидко, тому що я її геть не економила, моя шкіра настраждалась і нарешті купалась у волозі. Особливо мені сподобався ефект наповнення та розгладження гусячих лапок навколо очей, коли у флаконі за місяць використання двічі на добу лишилась десь третина, то я залишила її суто для цієї області, мені складно підібрати засіб для шкіри навколо очей, яка схильна до подразнень, цей же підійшов добре. Наприкінці засобу лишилось зовсім трішечки, піпетка дістала майже все. Можливо вона і зробила б щось з моїми зморшками, якби я користувалась нею довго, так для мене сироватка стала засобом для мегазволоження та відновлення, шкіра виглядала більш здоровою. І хоч я вважаю, що життя надто коротке, щоб чекати поки всмокчеться сироватка, цю я часто пригадую і можливо куплю знову. Я зберігала її в коробці, щоб захистити від сонячного світла.

Після сироватки я зацікавилась і кремами від Евелін.

Ультразволожувальний денний і нічний крем-еліксир Eveline Cosmetics BioHyaluron Expert 30+

Склад:

Aqua (Water), Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearates, Glycerin, Myristyl Myristate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Persea Gratissima Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Olus Oil, Helianthus Annuus Seed Wax, Acacia Seyal Gum Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Cocos Nucifera Fruit Juice, Cocos Nucifera Water, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Betaine, Tocopheryl Acetate, Lactobacillus, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Inulin, Sodium Lactate, Sodium PCA, Serine, Alanine, Glycine, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Glutamic Acid, Lysine HCl, Threonine, Arginine, Tocopherol, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Proline, PCA, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Tripelargonin, Tapioca Starch, Sucrose Palmitate, Glyceryl Linoleate, Carbomer, Maltodextrin, Pentylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Citric Acid.

Крем на олії ши та інших оліях, містить різновиди гіалуронової кислоти, сік алое, пептиди та амінокислоти, пребіотик, компоненти для укріплення шкіри, трошки компонентів з серії "необхідного зла" в кінці, заявлений як гіпоалергенний, користуватись ним можна пів року після відкриття. Крем придбала для мами (в неї нормальна шкіра), і це й крем сподобався їй найбільше з усіх, що я їй купувала, хоча всі інші були дорожче. Місяці через три мама сказала, що зморшки стали менше, що я також помітила.

Мультиживильний ліфтинг-крем для очей і повік Eveline Cosmetics Bio Hyaluron Expert

Брала, щоб був комплект, несподіванкою для мене стало те, що крем для очей можна використовувати лише три місяці після відкриття, в ньому 20 мл. Знову ж таки, подивіться на шикарний склад:

Aqua (Water), Isopropyl Myristate, Olus Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Ethylhexyl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Stearate SE, Moringa Oleifera Seed Oil, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Betaine, Panthenol, Caffeine, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Ceramide NG, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Inulin, Sodium Lactate, Bakuchiol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Resveratrol, Lactic Acid, Sodium PCA, PCA, Serine, Alanine, Glycine, Lactobacillus, Palmitoyl Hexapeptide-12, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Glutamic Acid, Lysine HCl, Threonine, Arginine, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1, Proline, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera Wax, C12-15 Alkyl Benzoate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Tribehenin, Polymethyl Methacrylate, Tricaprylin, Sucrose Palmitate, Butylene Glycol, PEG-10 Phytosterol, Glyceryl Linoleate, Maltodextrin, Carbomer, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, Citric Acid.

Окрім амінокислот, пептидів та всього доброго, що є в кремі для обличчя, тут ще бакучіол, кофеїн, ресвератрол (може він спірний, але вже ж поклали), до того ж олія соняшника, яка хоч і не гламурна, але одна з найкращих олій для шкіри та інші корисні олії.

В лінійці Bio Hualuron є креми для різних вікових категорій, але в інших немає амінокислот. Знову ж таки, в мене було багато скепсису: коли ми читаємо склад, це ніби люксовий крем, коли дивимось на ціну, то вона 100+ грн. Можливо концентрація пептидів тут малесенька і також можливо, що Eveline як велика компанія може закуповувати компоненти по вигідним цінам. Також, я думаю, часто ціна продукту визначається наглістю власників бренду (привіт, La mer). Eveline явно дотримується політики доступності і ці продукти вийшли дуже навіть добрі

Дякую, що прочитали 🌹

Допис про те як я купила неправильну сироватку Eveline та повернула її: https://club.makeup.com.ua/post/26104/