Христина 🌺

Найдорожча пудра в моїй косметичці…

Найдорожча пудра в моїй косметичці…

Цю пудру я купувала по акції, і це ще й був подарунок. Тому мене не так мучать докори сумління🤣. Купувала за 1250 грн. Це дуже класна ціна, як для такого бренду.

До того 2 рази користувалась Clinique, мені її вистачало на 1 рік. Але вона мені вже встигла набриднути...і захотілось чогось нового. Також в мене є розсипна пудра Bell, вона мені теж виявилась дуже достойною, я її використовую на щоденний макіяж. Але бюджет, це бюджет, а люкс- то люкс)))

Дуже хотіла ( та й зараз хочу) спробувати пудру Sensai. Я бачила, який ефект вона дає на шкірі😳. Але її практично ніколи не буває в наявності, а якщо появляється, то мої фінансові можливості в той момент не співпадають з моїми бажаннями😅.

Тому купила Shiseido, бо теж читала багато гарних відгуків.

Найдорожча пудра в моїй косметичці…
Найдорожча пудра в моїй косметичці…

Здається, тут продумане все, до дрібниць. Цей футляр настільки класно і дорого виглядає😍. Але він достатньо великий, як палетка тіней.

Пуховий спонжик, мабуть, найкращий, який в мене коли-небудь був.

Пудра світла. Але мені на мій світлий колір шкіри підходить ідеально, і вона не вибілює лице.

Вона реально, так класно матує...це перша пудра, яку я не поновлювала протягом дня.

Тільки, хто любить наносити пудру пензликом ...Мені здається, що з нею це не дуже вдалий варіант. Мені вона не так " лягала" на шкіру. Тому я наношу спонжем. Він тут навіть краще, ніж би це був пензлик.

Розхід в неї мінімальний, а ще як враховувати, що її вистачає на день...то взагалі 👌.

Я нею дуже задоволена, це одна з моїх класних і вдалих покупок цього року.