Кажуть, хайлайтери виходять з моди. Що скажете?
У моїй косметичці новий хайлайтер, якого вистачить до старості - LAMEL Make Up HD Highlighting Glow & Sparkle Powder.
Візажисти кажуть, що хайлайтери виходять з моди. Штучний блиск, який вони переважно дають, вже не актуальний. До того ж не секрет, що такі продукти підкреслюють текстуру шкіри. Але ж погодьтесь, іноді так хочеться блищати, shine bright like a diamond, как кажуть класики:)
Давно задивлялася на хайлайтер LAMEL, тому замовила у 401 холодному відтінку. І ось що я про нього думаю:
- почнемо з того, що упаковка виглядає не надто надійно, хоча, можливо, я дарма нарікаю;
- холодний відтінок - дійсно холодний, дає перлинне сріблясте сяйво;
- якщо набрати на палець, може виглядати якось "пудрово", але при нанесенні пензликом гарно переноситься і стає напівпрозорим;
Ось так приблизно виглядає мій щоденний макіяж:
- якщо у вас скульптор чи бронзер теплого відтінку, то хайлайтер може вибиватися із цього ансамблю, тому або хайлайтер тепліший, або бронзер відміняється;
- окремих блискіток дійсно не видно, сяйво однорідне.
Загалом я задоволена хайлайтером, але раджу двічі подумати, який відтінок вам підійде краще. Напишіть, чи тестували цей засіб і як вам. Дякую, що зазирнули сюди)
Коментарі (0)