Alina🍒

Mermade - плюси та мінуси мімімішних travel-size продуктів🧐

Вітаю всіх, кому трапився мій допис💙

Як зазначено у моєму профілі, я намагаюсь знайти ідеальні за співвідношенням ціни = якості, продукти українського виробництва і тому моя перша публікація буде присвячена бренду, який вже займає певну нішу в косметичній індустрії.

Команда позиціонує себе, як бренд travel-size косметики, але також має в своєму асортименті повнорозмірні продукти.

Багато з Вас вже могли здогадатись, що мова піде про Mermade.

Забігаючи наперед скажу, що мій досвід досить змішаний, тож розпочнемо:

Зовнішній вигляд: те, що привернуло мою увагу, це був дизайн косметичних продуктів та їх неймовірна компактність, що для мене важливо, тож за оформлення однозначно “лайк”, тож я вирішую замовити не щось одне на тест-драйв, а гуляти з розмахом і замовити новорічну колекцію з 5 бальзамів для губ та аналогічних кремчиків для рук.

Пакування самої посилки - окреме свято для таких любителів естетичних елементів, як я.

Неймовірна та яскрава коробочка, яка всередині застелена приємним на дотик кольоровим папером та подарункова листівка це окремий кайф для очей.

І якщо з оформленням було все ідеально, то до самої тари і продуктів у мене виникли певні запитання.

Якщо говорити про бальзами для губ, вони були як сяючі, так і просто зволожуючі, настрій почав псуватись при вигляді неякісних наклейок на тубі, які згодом відшаровуються, залишаючи після себе липкий залишок клею, не говорячи вже про те, що втрачається сам вигляд упакування, який так мене підкорив😟

З більш ніж з 7 різних бальзамів, які я тестувала, майже половина була з неякісним аплікатором для нанесення, які то в більшій, то в меншій мірі були з дряпаючими часточками пластику, які травмували мої і без того чутливі губи, що власне зводило подальше користування до неможливого😢

Запах та консистенція бальзамів приємна, хоча зі зміною пори року бальзам то ставав занадто рідким та масним, то таким, що доводилось докладати зусилля аби його звідки дістати.

Щодо самого зволоження, якщо брати мій досвід - мені було його недостатньо, хоча я не відношу свої губи до сухого типу і бальзам давав відчуття зволоження менше ніж годину.

Хоча, для прикладу, за думкою моєї мами, саме бальзами від Mermade для неї є ідеальними в цьому плані, що є для мене великим плюсиком, адже завжди маю змогу порадувати її дрібничкою у вигляді бальзаму😊

Плавно переходжу до кремів для рук і тут моє враження буде цілком однозначним - обожнюю!

Легка консистенція, що миттєво поглинається, не залишає за собою липкості та неймовірні смачнезні аромати, які ще довго залишаються на руках + компактність і при цьому дуже економний розхід, так як маленької горошинки вистачає аби повністю зволожити руки.

Завершуючи відгук, якщо оцінювати за шкалою у 5 зірочок, картинка наступна:

бальзам для губ - ⭐⭐⭐

крем для рук - ⭐⭐⭐⭐⭐

Якщо Вам було корисно та цікаво - дайте знати і я поділюсь своїми враженнями про заспокійливу сироватку для обличчя, скраб для губ та концентрований гель для душу💙

А я продовжую пошуки ідеального продукту від Mermade (враховуючи неймовірну кількість новинок, дай Боже стільки грошей🤑😅).

Діліться власним досвідом з бредом Mermade, мені буде дуже цікаво почитати!

Дякую за увагу💙