Елена

Eveline Cosmetics Variete Satin Lipstick

Eveline Cosmetics Variete Satin Lipstick
Eveline Cosmetics Variete Satin Lipstick

Вітаю 👋

Відразу скажу, що я зовсім не профі з декоративною косметикою. Мені легше описати 100500 парфумів, ніж помаду ))) Та я буду намагатися.

Як би мені не подобались матові помади, часто їх носити я не можу. Вони пересушують мої губи та підкреслюють недоліки. Тому, мій формат це бальзами. Але тут захотілося саме помади. Вибір пав на Eveline, бо сподобалась текстура. Вона м'яка та кремова. Помада легко розподіляється по губам, не розтікається, зволожує та не обтяжує. На виході маємо "атласний блиск", як пише виробник.

Щодо кольору, мені хотілося щось таке, щоб на кожен день. Тому вибрала карамельний відтінок з коричневим підтоном. Ох і важко було його "спіймати" для фото!

Eveline Cosmetics Variete Satin Lipstick

Щодо стійкості, то вона середня. Якщо нічого не їсти-пити, то помада буде з вами довго. Після перекусу прийдеться поновити. Мене це повністю влаштовує, бо вдень замінює мені бальзам для губ через свої доглядові властивості.

Чесно, камера то зло. Щоб передати відтінок, треба ну тааак постаратися... Тому моя повага всім дівчатам, які роблять обзори на кольорову декоративну косметику 🫶

Підсумую. Як для повного дилетанта в помадах, ця мені сподобалась. Живить та зволожує губи, має приємну кремову текстуру, пом'якшує губи. Єдине щоб хотілося, це більший вибір нюдових відтінків у палетці.