Платимо за бренд чи з а якість? Curaprox.
Сьогодні про здоров’я. Моя, далеко не голлівудська, посмішка коштує мені дуже дорого. Генетика вирішила, що я буду вкладатися в пломби, а не в парфуми чи діаманти. Ця щітка — порада стоматолога. Але спочатку вона викликала в мене лише сумніви.
Чому я сумнівалась? Коли мені її порадили, Makeup Club ще не існувало. Це зараз можна одразу подивитися огляди дівчаток, забити тривогу з поміткою SOS і зібрати всі необхідні знання про продукт. А тоді, мої знання складалися з реклам по телику (зараз не пам’ятаю, коли його вмикала останній раз). І в тому телику мені показували наворочені щітки з щетинками різної довжини, скребками для язика… більшість з них виглядали, як інопланетні прибульці і складали враження кишенькового дантиста (щонайме нше).
І тут, мій стоматолог Олександр радить мені купити якийсь курапрокс. Я гуглю це і бачу щіточку, що нагадує щітку з набору для Барбі. Яскраві кольори, однакові щетинки. Мені дуже подобається цей дизайн, але нічого спільного з тим, що радили чоловіки в білих халатах по телику воно не мало. Почуття були змішаними, але лікарю я довіряю вже багато років.
Після першого ж використання, я зрозуміла, чому я заплатила за неї трохи більше, ніж за її попередниць і одразу замовила ще 3 штуки про запас. Це дійсно відчуття цілковитої чистоти і надовго. В мене достатньо проблем з емаллю, деякі зуби є повністю творінням Олександра, а не природи, а про чутливість ясен взагалі мовчу. Зібрала все, що могла.
Лікар порадив Ultra Soft з кількістю щетинок 5460. Так, ці цифри на пакованні та на ручці щітки — кількість щетинок. Чому вона важлива? Чим їх більше, тим ретельніше видаляється наліт. Ці щетинки спеціально розроблені так, щоб наліт круто видалявся, а емаль та ясна не травмувалися.
Не знаю, чи було в вас таке, але існує упередження, що м’яка щітка не здатна вичистити усе добре, вона ніби просто «гладить» зуби та ясна. Але тут ситуація зовсім інша. Це дійсно якісне очищення.
Я змогла по-справжньому оцінити це, коли мої запаси добігли кінця і я, чомусь, взяла якусь no-name щітку у батьків, потім тестувала бамбукову... Після цієї зради, я була дуже рада повернутися до улюбленої Curaprox. І можу впевнено сказати, що плачу я не за дизайн чи бренд. Просто саме вона дає той ефект чистоти, який я хочу.
Не скажу, що мій стоматолог має менше роботи, але той треш можна тільки підтримувати, а рятувати вже справа тільки спеціаліста. Тому, дбайте про свої зубки вчасно, обирайте для них найякісніше та бажаю кожному знайти свого дантиста. ❤️
Коментарі (0)