Yustal

Органічна туш для чутливих очей та при зниженому зорі

Органічна туш для чутливих очей та при зниженому зорі

При зниженому зорі офтальмологи строго рекомендують використовувати органічну косметику для очей або не використовувати її зовсім, це пов’язано з тим, що подразнення очей погано впливає на зір.

Підібрати гарну органічну туш не так легко, більшість з них містять спирт (що мене саме по собі не радує) і швидко засихають в упаковці (деякі за місяць), до того ж не вся косметика яка представлена в розділі “органічна” дійсно такою є. Все ж таки я знайшла органічну туш, яка довго зберігає свої властивості, і купувала її не один раз, це туш для вій PuroBio Cosmetics Impeccable Curving & Lengthening Mascara.

В цієї туші прекрасний склад, користуватись нею можна пів року після відкриття і якраз на такий термін мені її і вистачало при майже щоденному використанні. Вона ніяк не подразнює очі, серйозно, навіть якщо туш потрапляє безпосередньо в око. Туш витримує невеликий дощ, сніг, не осипається та не тече, хоч і не водостійка, додає об’єм та довжину. Не дуже зручно, що термін придатності в цього виробника зашифрований в спеціальний код, але служба підтримки Makeup завжди допомагала розшифрувати: туші були свіжі. Ціна на неї стала краще, я брала раніше дорожче :)