Кузя Ю-а

Вітання із днем народження!

Вітання із днем народження!

Привіт улюблений клуб! Завтра в мене день народження! І знаєте, я вперше так нахабно про це говорю! А знаєте чому? Бо мене вже привітали неймовірні дівчата, мої онлайн подруги з клубу!!!

Я повинна про це розказати, адже вони вже настільки чекали, аби мені зробити приємно, що подарунки почали надходити вже! Я ніколи так щасливо не визжала від подарунків, як останні два дні!

Бо це історія про справжню, невинну, чисту, милу онлайн дружбу! Коли не має кордонів! Дякую makeup club, що подарував мені таких приємних людей в моє життя!

Хочу розказати про сюрпризи від Тамари Комарницької та Zhukovka!

Тамарочка нещодавно також відсвяткувала свій день народження, і одразу почала думати про мій :) Від неї до мене прилетіла коробочка, сповнена турботи! Неймовірна листівочка (словесний вміст залишу в секреті і лиш для свого серденька), неймовірний смачний шоколад зі згадкою про море, серденько , що певно містить частинку 💙💛 та сироватку the ordinary, яку я так мріяла спробувати! Урра!!! Надзвичайно приємно! Складу в сироватці повністю довіряю, бо якщо Тома поставила добро, то іі можна навіть істи, адже склад там однозначно ідеал!

Томочка, дякую тобі за подарунок! Дякую за турботу, альтруїзм та душевність. Клуб дихає в такт тобі! І серденько клубу стучить в унісон з твоїм! Ти неймовірна та безцінна для нас!

Підписуйтесь на Тому, адже це головна рунівниця косметичних міфів! Завдяки іі знанням, ви будете знати такі тонкощі, про які навряд чи розкажуть консультанти чи реклама :)

Вітання із днем народження!

Знаєте, що мені сказали до подарунку? Ага, що це гарячий подарунок для палкої дівчини ;) о так!

І знаєте, це справді так) бо частиною подарунку було маселко для масажу ;) Такщо, день народження, точніше вечір народження можна провести досить непогано 😂🤩

Але найголовніше, це знову турбота! Zhukovka памʼятала, що мій гель від mareve так швидко закінчується, що я не встигаю насолодитись) І уявляєте, наскільки людина хоче зробити приємно, що виконати мої бажання. До сліз. Сліз радості. Що настільки людиноцентричні люди навколо мене. Просто так, бо хочуть зробити приємно. Це безцінно!

Zhukovka - ти фантастична! Твої образи З нотами Африки, Єгипту, Франції - неймовірні. Твої голубі очі - прекрасні! підписуйтесь на цю дівчину і будьте в тренді!

❤️