M O N D ✨️

Шукаєте вітамін С для обличчя?

Шукаєте вітамін С для обличчя?

Вітамін С – це молодість та еластичність шкіри обличчя.

  • Призначення: Розгладження, Зволоження, Освітлення
  • Тип шкіри: Для всіх типів шкіри
  • Об'єм: 30 мл

Переваги:

  • 98% компонентів – натурального походження.
  • Зручний дозатор для гігієнічного використання.
  • Відбілювання пігментних плям.
  • Регенерація та живлення.
  • Розгладжування зморшок.
  • Засіб протестований дерматологами. Не тестувалося на тваринах.

Упаковка

Коробка в соковитому кольорі оформлена гармонійно та без надмірностей. Це той випадок, коли виробник надав максимальну кількість інформації про продукт. Навіть в інструкції розписано дію основних компонентів.

Баночка виконана з матового скла; для дозування є піпетка.

Склад відповідає заявленому. Є зовсім небагато некорисних компонентів, які можуть спричинити подразнення на пошкодженій шкірі.

Для мене особливо важлива наявність: Аскорбіл фосфат натрію. - Незамінний для шкіри з акне, оскільки має гарні антибактеріальні та регенеруючі властивості.

Текстура помаранчового кольору, легка та не липка. Є легкий цитрусовий аромат, який перебивають інші компоненти. Вбирається у шкіру за кілька хвилин і не залишає неприємних відчуттів.

Шукаєте вітамін С для обличчя?
Шукаєте вітамін С для обличчя?
Шукаєте вітамін С для обличчя?
Шукаєте вітамін С для обличчя?
Шукаєте вітамін С для обличчя?
Шукаєте вітамін С дл�я обличчя?

Спосіб використання:

Нанести на обличчя після очищення і тонізування шкіри. Рівномірно розподілити засіб, після цього закріпити сироватку кремом.

Щоб забезпечити комплексний догляд за обличчям, використовуйте цей продукт у тандемі з концентратом та гель-кремом лінії Asta.Plankton цього ж бренду.

Витрата невелика. За місяць використання пішла десь чверть баночки при використанні 1-2 рази у день (переважно 1). Якщо порівнювати з іншими сироватками, то цю вигідно купувати.

Оцінити результат можу лише у комплексі, бо застосовую з іншими дерматологічними засобами. Якщо говорити про освітлення чи вирівнювання шкіри – його на моїй шкірі з розацеа в принципі складно відстежити.

Але, безперечно є:

- якісне зволожене (також готує шкіру до макіяжу).

- висипання пройшли значно швидше.

- анти-ейдж ефект. Неглибокі зморшки стали менш очевидними.

Чутливій шкірі комбі типу сироватка підійшла. Добре доповнює інші засоби догляду особи. З недоліків - ціна могла б бути нижчою (купувала без знижок).

В ідеалі, звичайно, використати всю лінійку, щоб засоби себе показали у всій красі. Але і з іншою косметикою сироватка поводиться добре. ​​​​​

___________

Miraculum Asta.Plankton C Active Face Serum