Коваль Анна

Пінка для вмивання від Hollyskin🌱

Пінка для вмивання від Hollyskin🌱

Трохи передісторії. Я вже писала пост про гель для вмивання, який я вважала найкращим для себе і навіть не збиралася шукати йому заміну. Однак для випадків, коли я згадую про те, що не змила макіяж вже після того, як намочила лице, мені потрібна була саме пінка для вмивання. Єдиною вимогою було змивати макіяж, ну і бути достатньо дешевою. Але після першого ж разу, моя рука тягнулася вже лише до цієї пінки і поки що планую купувати її і тільки її. Що ж робить її такою особливою для мене?

Хоч це і скоріше план Б, коли я забула про гідрофільну олію, все ж таки вона добре очищує шкіру і від тонального крему, і від туші, не подразнюючи очі.

В тому числі за рахунок гліколієвої кислоти у складі, шкіра глибоко очищена, попереджуються запалення і прищики та швидще проходять ті, що вже є. Шкіра в хорошому сенсі стягується, розгладжується, зменшуються пори, шкіра виглядає здоровішою, світиться. При цьому немає відчуття пересушеності і вмивання до скрипу, якраз в міру. Класно використовувати як ввечері, так і зранку

Буває таке, що у класному засобі якісь деталі псують картину і враження від використання. Тут цього немає. Запах ненав'язливий і приємний, упаковка симпатична і дозатор не ламається, вистачає десь на місяці 2 мого надто щедрого використання.

Не втомлюся повторювати, тримайте такі продукти хоча б хвилинку на лиці, паралельно роблячи собі масаж пальчиками та костяшками. Це допомагає пінці/гелю краще встигути подіяти та очистити вашу шкіру, а для вас час розгладити свої мімічні зморшки, підтягнути овал лиця. Одна ця звичка, що займе хвилинку, значно змінить та покращить вигляд вашого лиця, ви не пошкодуєте!

18 листопада, 2023
Коваль Анна
18 листопада, 2023