Коваль Анна

Пінка для вмивання від Hollyskin🌱

Пінка для вмивання від Hollyskin🌱

Трохи передісторії. Я вже писала пост про гель для вмивання, який я вважала найкращим для себе і навіть не збиралася шукати йому заміну. Однак для випадків, коли я згадую про те, що не змила макіяж вже після того, як намочила лице, мені потрібна була саме пінка для вмивання. Єдиною вимогою було змивати макіяж, ну і бути достатньо дешевою. Але після першого ж разу, моя рука тягнулася вже лише до цієї пінки і поки що планую купувати її і тільки її. Що ж робить її такою особливою для мене?

Хоч це і скоріше план Б, коли я забула про гідрофільну олію, все ж таки вона добре очищує шкіру і від тонального крему, і від туші, не подразнюючи очі.

В тому числі за рахунок гліколієвої кислоти у складі, шкіра глибоко очищена, попереджуються запалення і прищики та швидще проходять ті, що вже є. Шкіра в хорошому сенсі стягується, розгладжується, зменшуються пори, шкіра виглядає здоровішою, світиться. При цьому немає відчуття пересушеності і вмивання до скрипу, якраз в міру. Класно використовувати як ввечері, так і зранку

Буває таке, що у класному засобі якісь деталі псують картину і враження від використання. Тут цього немає. Запах ненав'язливий і приємний, упаковка симпатична і дозатор не ламається, вистачає десь на місяці 2 мого надто щедрого використання.

Не втомлюся повторювати, тримайте такі продукти хоча б хвилинку на лиці, паралельно роблячи собі масаж пальчиками та костяшками. Це допомагає пінці/гелю краще встигути подіяти та очистити вашу шкіру, а для вас час розгладити свої мімічні зморшки, підтягнути овал лиця. Одна ця звичка, що займе хвилинку, значно змінить та покращить вигляд вашого лиця, ви не пошкодуєте!