Елена

Elie Saab Le Parfum

Elie Saab Le Parfum

Вітаю 👋

Колись я робила допис з парфумами, з якими планувала попрощатися. Elie Saab Le Parfum був одним із. Пройшов час, нікуди я його не діла, він просто стояв у мене на полиці. І от нещодавно я вирішила дати йому ще один шанс. Що ж з цього вийшло? )

Elie Saab Le Parfum

Та спочатку як завжди почнемо з піраміди.

Початкова нота: Апельсиновий цвіт
Нота серця: Жасмин
Кінцева нота: Білий мед, Вірджинійський кедр, Листя пачулів, Троянда

Гарна піраміда, правда ж? Здавалося, що могло піти не так? От і я так подумала і замовила парфум наосліп 🙈 Не робіть так, благаю ) Моя проблема була в тому, що він звучав для мене красиво перші півгодини. Потім починався якийсь треш. З'являлась якась нав'язлива, інтенсивна нота, яка виносила мені мозок. Я була впевнена, що то бергамот. Бо є в мене масло бергамоту, яке звучить схоже. Наче уткнувся носом у шкірку бергамоту і відчуваєш її різкий аромат. Слухайте, я була впевнена, що то через нього. Та як бачему, в піраміді ніякого бергамоту 🤷🏻‍♀️ Гадаю, що то апельсиновий цвіт з жасмином таке творили. До цієї ноти додалась ще слабка стійкість. Години через 3 від парфуму не лишалося й сліду.

Що ми маємо зараз? Та неприємна нота зникла! Точніше, вона присутня на старті, та через хвилину зникає. Сказати, що я рада, то нічого не сказати! І ще з'явилася стійкість! Тепер я відчуваю парфум більше 6 годин. Чесно, не знаю що змінилося. Може він настоявся, а може це зі мною щось сталося ) Але такі метаморфози мені довподоби )

Це ода білим квітам. Квітковий, жіночний аромат ближче до класики. Білі квіти тут звучать інтенсивно, парфум доволі щільний. Добре відчуваю жасмин та мед. Взагалі, я не поцінувач меду у парфумерії, але тут він переноситься добре. Взагалі в мене асоціація з теплою весною, коли активно йде період цвітіння дерев. Повітря наповнене різними ароматами, це дурманить, кружляє, та варто переборщити і головний біль вам гарантовано.

Кедр та листя пачулів завершують композицію, додаючи шлейфу ваги. Здається що до нього можна доторкнутися. Не зважаючи на весняний настрій парфум зовсім не легковажний. З ним треба рахуватися, як дівчині яка його на собі несе, так і оточуючим.

Наразі мені відкрилася краса цього парфума. Звісно, що позбавлятися від нього я не буду ) Та ще раз хочу застерегти від покупки наосліп. Парфум доволі специфічний, це треба враховувати.