M O N D ✨️

"Silky Berry" - назва говорить сама за себе

ISANA Silky Berry – це кремовий гель для душу з ягідним ароматом. Назва ідеально підходить гелю та розкриває його суть.

З опису:

• Унікальний аромат солодких ягід у поєднанні з перевіреним комплексом догляду дбайливо очищує та живить шкіру. Дерматологічно протестовано.

Упаковка:

Червона баночка так і кричить "вибери мене". Не дивно, що до неї тягнеться рука.

Стильне оформлення: зображення ягід на фоні червоного шовку. Форма баночки не відрізняється від усіх гелів Isana. На кришці великими літерами вибито назву бренду. Кришка щільно закривається і не дозволяє засобу протікати.

Варто відзначити, що упаковка виконана із переробленого пластику, який підходить для подальшої переробки.

• підходить для веганів
  • мікропластик на 99% складається із біологічних інгредієнтів

Обирала насамперед за ароматом. Вдихаючи його, створюється асоціація з ніжними шовковими ягодами. Також відчуваю пристрасну червону троянду. Аромат насичений. Так що, якщо вам не подобаються аромати в подібних засобах, навряд чи підійде цей гель.

Мені ж ця композиція у ванній кімнаті дуже подобається. Піднімає настрій. На жаль, як і більшість гелів цієї марки, аромат хоч і приємний, але на шкірі не тримається.

Склад не поганий як для бюджетних гелів.

Не натуральний, але себе так і не позиціонує.

Склад:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Parfum, PEG-3 Distearate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Lactate, Lactic Acid, SodiumHydroxide, Tocopherol. Hydrogenated Palm GlyceridesCitrate, Sodium Sulfate, CI 16035, CI 16185.

Текстура ніжна, не щільна. Поєднує в собі краще від гелевої та кремової консистенції. У нього рожевий колір із злегка перламутровим сяйвом.

Відмінно піниться і не сушить шкіру при щоденному використанні. Витрата невелика, а обсяг становить 300 мл. Після нього шкіра м'яка, гладка та зволожена. При цьому чудово очищає та освіжає шкіру.

Думаю, любителі ягідних ароматів оцінять. Але оскільки це лімітована версія, знайти його складно. Це не перший мій гель від ISANA , а враження схожі . Тому рекомендую познайомитися з брендом, якщо ще не знайомі.

______

Гель для душу ISANA Silky Berry