Як Maybelline Lifter Gloss повернув мене на шкільний випускний бал))
Або косметичні подорожі в часі 🤩
Хто не чув про знамениті блиски Lifter Gloss?) Мабуть, всі чули, і я не виключення. Але якось не думала протестувати, адже мала в своїй колекції кілька блисків і мені ніби вистачало. Та одного дня я зайшла в стаціонарний магазин в пошуках швидкого дофаміну (так-так, я теж іноді таким чином лікую хандру 😁) – і побачила знайому тубу. Причому це був не рожево-нюдовий відтінок, а дещо доволі цікаве – тож я миттю схопила свій новий антидепресант та побігла додому)).
Після першого нанесення я була дуже здивована, адже відчула доволі сильне печіння і вже почала думати, чи не переплутала я – раптом купила не блиск, а якийсь плампер?)
Але потім виявилось, що все правильно – адже Lifter Gloss трохи збільшує губи за рахунок таких спецефектів)). Маю відзначити, що при наступних використаннях вже нічого не пекло, було лише легке відчуття прохолоди, як після м’ятного скрабу.
Аромат у блиску конфетний, доволі відчутний, але мені це подобається. Також дуже класно, що він має солодкий присмак – і це також нагадує мій перший відтіночний бальзам з мережевого каталогу (здається, то був Ейвон, коштував цілих 10 грн. та всі мої однокласниці за ним ганялися)). Так найцікавіше було попереду…
Що мене вразило найбільше – це відтінок! 010 Crystal – це мільйони золотистих блискіток на ніжній бежевій базі, вони надзвичайно красиво сяють та створюють додатковий об’єм губам. І тут в мене стався флешбек)).
Я ніби перенеслася у свої шкільні роки та знову потрапила на випускний!
Я випускалася тоді, коли фотографії робилися на плівку, серед декоративної косметики можна було собі дозволити хіба що Рубі Роуз, а тіні наносили отими страшенно незручними спонжиками)). Оскільки я майже не мала власної косметики, то на випускний мене врятували близькі: сестра позичила туш Mary Kay, а найкраща подруга – золотисту помаду Maybelline Water Shine Diamonds (здається, саме так вона називалась)).
І це було щось на космічному: помада, що складалась з міріад сяючих часточок, яка не бралася товстим шаром, не сушила губи, ще й ідеально підходила під мою золоту сукню (до речі, теж взяту на прокат в знайомої 🥰). В батьків знайшлись фотографії з того заходу, звісно, якість не відповідає сучасним стандартам, але точно можна побачити, як сяє помада та випускниця 😍😍😍.
Ось такі чудові спогади пробудив у мені (здавалося б) – просто блиск)).
Та блиск дуже класний, приємний та надзвичайно блискучий!)) Є в нього ще один плюс – він має якусь зволожувальну дію, бо після нього в мене відчуття, що я не декоративкою фарбувалась, а нанесла ось цю масочку: https://club.makeup.com.ua/post/21002/ .
Тому я дуже задоволена, що піддалась миттєвому бажанню чимось себе розрадити – адже це вийшло та ще тепер маю класний засіб для губ!)
Коментарі (0)