Anna_feerie

Як Maybelline Lifter Gloss повернув мене на шкільний випускний бал))

Як Maybelline Lifter Gloss повернув мене на шкільний випускний бал))
Як Maybelline Lifter Gloss повернув мене на шкільний випускний бал))

Хто не чув про знамениті блиски Lifter Gloss?) Мабуть, всі чули, і я не виключення. Але якось не думала протестувати, адже мала в своїй колекції кілька блисків і мені ніби вистачало. Та одного дня я зайшла в стаціонарний магазин в пошуках швидкого дофаміну (так-так, я теж іноді таким чином лікую хандру 😁) – і побачила знайому тубу. Причому це був не рожево-нюдовий відтінок, а дещо доволі цікаве – тож я миттю схопила свій новий антидепресант та побігла додому)).

Але потім виявилось, що все правильно – адже Lifter Gloss трохи збільшує губи за рахунок таких спецефектів)). Маю відзначити, що при наступних використаннях вже нічого не пекло, було лише легке відчуття прохолоди, як після м’ятного скрабу.

Аромат у блиску конфетний, доволі відчутний, але мені це подобається. Також дуже класно, що він має солодкий присмак – і це також нагадує мій перший відтіночний бальзам з мережевого каталогу (здається, то був Ейвон, коштував цілих 10 грн. та всі мої однокласниці за ним ганялися)). Так найцікавіше було попереду…

Що мене вразило найбільше – це відтінок! 010 Crystal – це мільйони золотистих блискіток на ніжній бежевій базі, вони надзвичайно красиво сяють та створюють додатковий об’єм губам. І тут в мене стався флешбек)).

Я випускалася тоді, коли фотографії робилися на плівку, серед декоративної косметики можна було собі дозволити хіба що Рубі Роуз, а тіні наносили отими страшенно незручними спонжиками)). Оскільки я майже не мала власної косметики, то на випускний мене врятували близькі: сестра позичила туш Mary Kay, а найкраща подруга – золотисту помаду Maybelline Water Shine Diamonds (здається, саме так вона називалась)).

І це було щось на космічному: помада, що складалась з міріад сяючих часточок, яка не бралася товстим шаром, не сушила губи, ще й ідеально підходила під мою золоту сукню (до речі, теж взяту на прокат в знайомої 🥰). В батьків знайшлись фотографії з того заходу, звісно, якість не відповідає сучасним стандартам, але точно можна побачити, як сяє помада та випускниця 😍😍😍.

Та блиск дуже класний, приємний та надзвичайно блискучий!)) Є в нього ще один плюс – він має якусь зволожувальну дію, бо після нього в мене відчуття, що я не декоративкою фарбувалась, а нанесла ось цю масочку: https://club.makeup.com.ua/post/21002/ .

Тому я дуже задоволена, що піддалась миттєвому бажанню чимось себе розрадити – адже це вийшло та ще тепер маю класний засіб для губ!)