Юльчик

#happybirthdaymakeupclub

#happybirthdaymakeupclub

Дорогий наш MAKEUP Club! Цього місяця тобі виповнюється перший рочок! Ти був створений у непростий час, але дуже вчасно! Вітань було сказано вже дуже багато і я приєднуюсь до кожного із них та хочу сказати ще декілька слів від себе.

Учасницею клубу я стала не так давно – всього три місяці назад. Але з тих пір я заходжу в клуб дуже часто, із превеликим задоволенням читаю дописи дівчат, хоч і сама пишу нечасто. Але сам факт моєї реєстрації – це вже великий крок для мене) Справа в тому, що я не дуже активний любитель поспілкуватися в інтернеті, рідко роблю якісь інтернет-покупки і, тим більше, не беру участі в якихось конкурсах чи розіграшах. Тому й моє знайомство з MAKEUP Club було чистої води випадковістю – будучи в пошуках відгуків на один косметичний засіб, я натрапила на Клуб😊 Мене відразу зацікавило, що ж це за платформа, де стільки цікавої і потрібної інформації про косметику та догляд, ще й на українській мові. З тих пір я стала регулярно сюди заходити і читати пости, навіть з’явилися улюблені автори, але сама реєструватися не спішила, адже досвіду написання відгуків я не маю, а писати будь-що не хотілося. Але якось я таки наважилася зареєструватися і одразу ж взяла участь у першому конкурсі, що на той час проводився (це було тестування). І коли я побачила своє ім’я у списку рандомних переможниць, то відразу й не повірила – подумала, що в когось такий же нік, як і у мене. Але коли мені подзвонила менеджер і повідомила про виграш, то щастя були повні штани!:) От тоді то я й зрозуміла, що потрапила по адресу! Що тут все чесно та справедливо, що дописи дівчат – істинні. Проте, написати свій перший відгук було дуже страшно – я не знала, чи буде він інформативним та цікавим, чи не отримаю у відповідь купу хейту та негативних коментарів… Але після його публікації я отримала таку дозу підтримки та добрих слів, що будь-які мої сумніви та страхи відразу розвіялися! Дівчатка, дякую вам за це! З тих пір, як тільки з’являється вільна хвилинка, я стараюся щось написати. Не так часто, як хотілося б, але намагаюся!:)

Чим же став для мене за цей короткий період MAKEUP Club?

1. Місцем, де я черпаю просто величезну кількість такої корисної та цікавої інформації про косметику, догляд та навіть про здоров’я. Чесно кажучи, стільки інформації я не отримувала навіть від вузьких спеціалістів…

2. Місцем, де я відпочиваю. Де, хоч на хвилинку, але відволікаюся від зовнішніх проблем, щоденних клопотів та негараздів. Адже, коли б я не зайшла – тут про красу, косметику, про догляд та дружбу…

3. Місцем, де панує дуже душевна, добра атмосфера без насмішок, докорів чи конфліктів. Мабуть, цей факт став чи не вирішальним, чому я так часто сюди заходжу і залишаюся учасницею Клубу.

4. Де дізнаюсь про новинки косметики, про нові бренди, де можна знайти свотчі ледь не на всю декоративну косметику та скласти думку про ті чи інші парфуми:) Завдяки Клубу, за цих декілька місяців, я накупила вже таку кількість косметики, яку не купляла сумарно, мабуть, за рік! І від тих брендів, на які, швидше за все, просто не звернула б уваги. Але всім залишилась дуже задоволеною!

5. Де завжди можна запитатися поради і знати, що тобі дадуть відповідь без насмішок чи докорів, де підтримають та підскажуть.

Думаю, що MAKEUP Club став невід’ємною частиною життя кожної із нас!

Тому, вітаю цей чудовий Клуб із першою річницею! Бажаю процвітання, розширення горизонтів, нових цікавих ідей, креативних учасниць, успіхів та всіх-всіх благ його засновникам і учасницям! Вам вдалося створити неймовірне ком’юніті, аналогів якого більше не знайти!