V R O D L Y V A

Це не краш, це крінж 😞

Це не краш, це крінж 😞

У мене багато гелів для душу і кожним користуюся під настрій. Але є такі, яких ще не перевершили інші, до яких я повертаюся постійно, які не можу замінити...

І один з моїх улюблених гелів для душу – Lagoon від Avon.

З ним я познайомилася, коли ще в школі була, ця моя перша закоханість 🥰 Неймовірні почуття.

🌊 Ця величезна океанічна, прохолодно-тропічна хвиля фантастичного запаху обняла мене з мозку до кінчиків пальців на ногах. Асоціації були, ніби я опинилася в чудовому райському куточку Землі, в якому ти міг забути про все, немов забуття... і як Пітер Пен не хотів повертатись назад. Запах сильно розбурхував і збуджував, давав відчуття припливу сил і одночасно спокою, безтурботності в думках і почуттях, коли все ясно і зрозуміло і немає потреби в побоюваннях.

Це не краш, це крінж 😞

Склад звичайний, як у будь-якого гелю для душу. Нічого корисного та натурального в ньому все одно не було. Також у складі досить барвника. Колір у гелю ніжно смарагдовий. Нагадував колір глибокого синього океану. Пінився гель добре. Достатньо було невеликої кількості гелю для рясної піни на мочалці. Внаслідок чого гель витрачався економічно. Добре очищав шкіру, не сушив. Запах тримався кілька годин.

Я ним користувалася кілька років, затарювалася запасками.

Мені прикро про це писати, але його немає в продажу вже давно 😭

Цей дивовижний, неповторний запах зберігся в моїй пам'яті і ніщо ніколи не нагадувало мені про нього. І спроби мої знайти його були безглузді та нікчемні.

Праз деякий час я вирішила повернутися до його творця з останньою надією побачити його знову 🥺 І побачила щось подібне, то що нагадує мені його.

Багато хто писав що запах чудовий, приголомшливий, що це точно він, той самий, просто виробник замінив упаковку. Я була готова до розчарування, але тішила себе таки великими надіями повернутися в те чарівне місце ще раз.

І я з трепетом чекала його побачити в руках 😍

У мене рука не піднімалася писати цей допис, я давала йому шанс ще раз і ще раз.

Так, запах приємний, свіжий, але це НЕ ВІН 😭

За насиченістю це крапля, а не цілий океан. Точно можу сказати, що з роками у мене не змінився нюх і моє сприйняття туалетної води тих років залишилося незмінним.

Цей запах тримається на тілі десь пів години, але я його відчуваю на іншій людині, на собі не відчуваю після душу взагалі, швидко вивітрюється. Витрачається економічно, зручний дозатор. Колір прозоро-блакитний. Піна досить рясна навіть просто у ванній. Свою функцію чистоти гель виконує. Теж не сушить шкіру.

Претензій немає, просто не той самий. Більше не візьму 😢