YuliHrytskoff

Спрей для тіла Aquolina Pink Sugar

Спрей для тіла Aquolina Pink Sugar

З ароматом Pink Sugar від італійського бренду Aquolina я познайомилась завдяки MAKEUP Club, коли мені прислали пробничок цієї туалетної водички на тестування. Сказати, що мені сподобався цей аромат – це нічого не сказати! Я просто закохалася в нього, тому вирішила придбати собі його в повноформатному варіанті. Виробником даний аромат представлений у трьох варіаціях: власне, туалетна вода, спрей для тіла та духмяна вода для волосся. Парфумів у мене й так багато, димка для волосся – не зовсім мій продукт, а от спрей для тіла – як раз те, чого мені не вистачало. Тому й вирішила купити даний аромат у форматі місту для тіла.

Звичайно ж, ділюся своїми враженнями про даний продукт і з вами!)

Спрей являє собою видовжений прозорий пластиковий флакон, навколо якого розміщена дуже красива рожево-біла етикетка з голографічними точками. Дуже стильно дивиться і привертає увагу. На етикетці є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Спрей оснащений розпилювачем, який працює абсолютно безпроблемно, не заїдає, рідину подає рясно.

Розпилювач закривається прозорою пластиковою кришечкою, яка весь час злітає)))

Об’єм спрею – 236 мл.

Піраміда спрею є ідентичною аналогічному аромату туалетної води та, згідно опису виробника, складається із таких нот:

Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Листя інжиру, Малина

Нота серця: Конвалія, Лакриця, Полуниця, Цукрова вата, Червоні ягоди

Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Карамель, Мускус, Сандал

Логічно, що розкривається та звучить аромат у форматі спрею так же само, як і у форматі туалетної води, тільки з деякими невеличкими відмінностями. Одразу ж після розпилення чітко відчувається спирт (але для такого продукту як спрей для тіла – це нормально), однак триває це буквально декілька секунд, далі – аромат починає розкривати букет у всій своїй красі: на старті – фруктова солодка вата і трішки підтопленого цукру, далі – лакричні цукерки, ягідне варення і десь-не-десь, буквально, в переливах, цитрусові льодяники в обрамленні сухої і дуже глибокої ванілі, тягучої карамелі та бобів тонка, які в загальному надають аромату вершкової кремовості та м’якості.

Якщо порівнювати туалетну воду Pink Sugar та аналогічний спрей для тіла, то, в цілому, вони аналогічні по розкриттю нот, але основною відмінністю є виразність звучання. Туалетна вода – вона як ураган, - насичена, яскрава та дуже гучна! А спрей – значно мякший, делікатніший, з більш тихим та спокійним характером. Звичайно, це пояснюється рівнем концентрації ароматичної речовини.

Шлейфу як такого спрей майже не має. Вірніше, одразу після розпилення, шлейф виразний, але, буквально за декілька хвилин, аромат «всідається» на шкірі і стає дуже близьким до неї, таким інтимним…

Стійкість. На шкірі аромат чітко відчувається близько двох-трьох годин, але на одязі зберігається дуже довго – практично до прання.

Сезонність. Хоч і туалетна вода Aquolina Pink Sugar – однозначно осіннє-зимовий аромат, але в форматі спрею його можна «носити» всесезонно за рахунок м’якості та делікатності звучання.

Підсумовуючи все сказане, Спрей для тіла Aquolina Pink Sugar – такий же прекрасний аромат, як і в аналогічній туалетній водичці, але більш м’якший та делікатніший по звучанню. Для ароматизації тіла – чудово, але парфуми не замінить. Саме тому я й заказала даний аромат і в форматі туалетної водички і якраз очікую свою посилочку)))