Свідома клієнтка

Олівці для губ та для очей LAMEL

Олівці для губ та для очей LAMEL

Я подумувала придбати олівець для очей та не доходили руки, однак, мені довелось перечекати дощ в першому магазині, що мені трапився, і він був сповнений косметики та якраз була знижка на олівці для очей LAMEL. В мене вже були на той момент два олівці для губ від LAMEL:

407 мені дуже подобається на губах і здається, мої зуби виглядають з ним білішими, від чого ним прям хочеться фарбуватись

406 мені геть не подобається

Олівець для очей я обрала за номером 404 темно-коричневий, чорні та графітові олівці інших виробників я вже пробувала колись і вони не дуже вписались до мого русявого волосся та світлих очей, а світло-коричневий олівець в них надто рудий.

Вже вдома я порівняла склад олівця для очей та олівця для губ і вони виявилися однаковими (можливо хтось вже звертав на це увагу в Клубі, для мене це було самостійне відкриття))) Еврика! Я зрозуміла, куди мені подіти 406 олівець, звісно одразу ж я спробувала намалювати стрілку новим 404 олівцем з кольоровим акцентом на середині ока 406 олівцем і на очах він виглядає значно краще.

Як я розумію по відгуках, склад і кольори олівців LAMEL мінялись цього року, тому зазначу щодо олівців, які на фото:

406 олівець для губ випущено в серпні 2023

407 олівець для губ в березні 2022

404 олівець для очей теж в березні 2022

Не можу сказати, що мені подобається стрілочка, зроблена 404 олівцем до того як я розтушую її пензлем, а от потім навіть дуже, розтушовую одразу, поки не застиг, хороший нейтральний коричневий колір.

Дякую, що завітали 🤗

P.S. В мене склалось враження, що жінки, яки використовують люкс косметику, можуть купувати один і той самий улюблений відтінок десятками років і виробник не буде його змінювати без попередження, виробники ж мас-маркету вносять зміни частіше, що збільшує їм продажі, тому що поки заново підбереш відтінок, купиш декілька варіантів. Чи помічали ви таку відмінність?