Lily♥️

Needly pH balancing toner

Таки вабить мене корейська косметика) Раніше , я не була явним прихильником , проте тонери та сироватки, там дуже круті є – це факт. І плюс холодний період року якнайкраще підходить для багатошарового догляду, саме зараз я в пошуку додаткового тонеру.

В рішила спробувати цей відомий від Needly. В мене було 5 пробників по 1 мл. Продукту там досить мало, тому лише на одне застосування. Тому, щоб оцінити цей засіб, одного тестера буде замало.

Тонер направлений на наступні запити шкіри:

• виконує захисну бар'єрну функцію шкіри, піклується про мікробіом шкіри.
  • зволожує і освітлює пігментацію
  • має низький pH, який знаходиться на рівні, близькому до природного pH шкіри, тому тонер м'який і ефективно впливає на шкіру

Тонер досить приємний на шкірі, без вираженого запаху, швидко поглинається, залишає легкий сяючий фініш, проте як на мене має деяку липкість, мені це не дає дискомфорту на шкірі.

Зі своєю основною задачею справляється гарно, проте у порівнянні зі схожим за призначенням тонером від Manyo Bifida Biome Ampoule Toner : Тонер для захисту та відновлення біому шкіри, ввн як на мене не такий ефективний, ені більше по результату сподобався сам від Manyo. Він справді гарно вирівнює тон шкіри, також якщо і використовувати яктиви шкіра ніьи краще їх поглинає, також менш чутлива до подразників! За можливості рекомендую спробувати два вище згаданих тонера) Або мати два, як альтернативні варіанти! 😌