Парфумована вода ві д Parfums de Marly 💚
Parfums de Marly Meliora 🌿
Вже давно збираюся написати відгук на цей чудовий аромат, нарешті та став цей день.🥹
Parfums de Marly - досить цікавий французький дом парфумерії, має декілька цікавих ароматів в своєму портфоліо.
Meliora аромат 2013 року що має яскраво виражені ноти літа 🤩
Ноти & акорди запаху
Вище вказані основні акорди запаху ⬆️
Мої враження від аромату 💭
- Перше враження: насичений запах смородини. Аромат ягід літа, в ньому буквально тонеш.
Я не зустрічала раніше аромату в якому так виражено зустрічається саме ягоди смородини та листя. Через 30 хвилин в ароматі приглушено відчувається аромат конвалії. Я би сказала що аромат поступово нагадує Byredo Inflorescence -, це аромат яскравих конвалій та жасмину з розами.
Цей запах нагадав мені тренд давнього минулого, а саме тренд з арома маслами, коли продавались на морі маленькі кулони амфори 🏺 і в них наливали краплі арома масел лісові ягоди.
♦️ Негатив щодо стійкості
- Парфум тримався на моїй шкірі з ароматом смородини 30хв, після цього 1 годину з конваліями. Далі сам аромат поступово зник. Відчувався якийсь замилений аромат рози з конваліями, але самі ті феєрверки вражень та мого захоплення буквально зникли, і аромат став нагадувати щось з серії Gucci Flora. Це засмутило мене. 😥
Я би сказала що цей парфум належить до категорії «кохання на 1 перший пшик», коли Ромео прийшов до на бал до Капулетті щоб зізнатись Розаліні у коханні, але побачив Джульєтту і такий «о це воно кохання», вибираю її.
Мабуть якось таким же методом я і вибрала собі аромат Meliora, бо я захотіла його собі як тільки почула аромат.
Так як він дуже швидко зникає, він підійде для тих кому потрібен легкий аромат.
Протягом весни та літа я довго не могла правильно підібрати кількість пшиків на себе щоб аромат залишився на мені, і щоб людей не задушив, ну і щоб мені було комфортно носити. Через це банка напів пуста вже через півроку.
Хоч аромат і входить у категорію нішеві, він не такий стійкий, як звичайно це буває.
🔷 Питання чи вартий аромат таких грошей якщо він через 1,5 години зникає?
- від імені Ромео кажу що Джульєтта того варта.
Бо я люблю аромат смородини. Це головний критерій по якому я оцінювала аромат «брати/не брати».
Всім love ❤️
Коментарі (0)