Найпо пулярніший баттер від Weleda. В чому ж його особливість?
Засіб для поціновувачів натурального та ароматного 🌿💚
Моя любов до бренду Weleda безкрайня 😁💚 А серія Скін Фуд займає особливе місце в моєму серці 🥺❤️
Тож сьогодні розповім вам свої враження щодо їх відомого баттеру для тіла з цієї самої серії.
Баттер для тіла Weleda - Skin Food 💚
Спершу засіб був запакований в картонну коробочку з повним описом засобу і наліпкою з інформацією на український мові на зворотній стороні. Ох, як мені подобається це доволі мінімалістичне оформлення в зеленому кольорі 💘
Сама баночка виконана з якісного зеленого скла (баночку потім можна використовувати у якості декору під будь-що, або здати на переробку), і сама кришка вже виконана з пластику.
Склад:
Склад, як і у всіх засобів бренду повністю натуральний, виготовлений з рослинних компонентів які вирощені на екологічно чистих, територіях, а точніше садків з лікарськими травами. За 102 роки існування бренду було створено 8 таких садів з лікарськими травами по всьому світу, які потім використовуються тільки для виготовлення косметики Weleda. А самий перший сад лікарських трав був заснований в 1922 році в Німеччині.
Отже з основних і більш всіх зрозумілих компонентів у складі можу виділити:
масло ши (зволожує, живить, розгладжує зморшки та розтяжки)
олія какао (антиоксидант, зволожує, пом'якшує, регенерує, тонізує та підвищує пружність)
гліцерин (зволожує, захищає, утримує вологу та пом'якшує шкіру)
екстракт розмарину (пришвидшує загоєння пошкоджених ділянок шкіри)
екстракт ромашки (антиоксидант, має протизапальну, загоювальну та антиалергічну дію)
екстракт фіалки (зволожує, пом'якшує, знімає подразнення, має захисну функцію)
екстракт календули (загоює, знімає запалення та подразнення, заспокоює шкіру та зволожує її)
соняшникова олія (пом'якшує, зволожує, живить та захищає від ультрафіолету)
молочна кислота (зволожує, загоює, омолоджує, знімає запалення, висвітлює шкіру)
пальмітинова кислота (живить, пом'якшує та знімає запалення)
Мої враження щодо аромату:
Під кришкою знаходиться захисна мембрана з фольги, це дає гарантію, що до вас цим засобом точно ніхто не користувався. Знімається вона до речі дуже легко.
Після того, як зняла захисну мембрану я почула неймовірний аромат вершкового лимонного крему, свіжого, трохи 🤏🏻 солодкуватого з зовсім легкою, ледь відчутною трав'яною ноткою. Боже, як він смачно пахне 🤤
За рахунок того, що засіб створений не тільки на основі олій какао, соняшника та масла ши, але й з витяжок трав (з яких вже потім створили ефірні олії) засіб чудово підходить для ароматерапії 🥰 А як інакше, він же так класно та натурально пахне 👀 І нехай тут не вказаний екстракт лимону, або ефірна олія лимону, його аромат відчутно присутній і якщо вже вже на то пішло, то лимон (точніше його ефірна олія) здатна підняти настрій, підвищити рівень енергії та допомогає зняти напруження і покращити розумову діяльність. І так, під час використання я не тільки турбуюся про свою шкіру тіла, але й надаю кожній клітинці тіла ароматерапійну насолоду 🥰
Відтінок та текстура:
Сам батер молочного відтінку (на фото виглядає перламутровим, але це не зовсім так). За текстурою він щільний, нагадує точнісенько ледь підтанувше вершкове масло. Він навіть влітку тримав свою щільну форму.
Використання та висновок:
Засіб зазвичай наносила після душу, ще на вологе тіло, так батер краще розподіляється і краще працює на шкірі. На сухій шкірі не так легко ковзає як на вологій, але все одно можна добре його розподілити.
Поглинається шкірою він доволі швидко (особливо на сухій), ~ за 30 хвилин. Батер пом'якшує шкіру, залишає відчуття насиченої корисними речовинами шкіри. Від чудово живить, прибирає відчуття сухості і зменшує лущення (особливо при постійному використанні). Після повного поглинання, шкіра й досі залишається м'якенькою і на дотик стає такою гладенькою та шовковистою 🥰 І при цьому не залишає липкої/жирної плівки, тим самим не бруднить одяг.
Висновок:
Батер в мене вже закінчився (причому до останньої краплі) і це багато про що говорить 😏 Тож у підсумку можу сказати: він чудово підходить для щоденного використання, так як має натуральний склад, чудово живить шкіру і допомагає їй відновитися і це прекрасний варіант завершити свій доглядовий ритуал за шкірою тіла ✨ Особливо це класна знахідка для сухої та схильної до сухості шкіри.
Коментарі (0)