Елена

Avon Magnolia En Fleurs

Avon Magnolia En Fleurs

Вітаю 👋

Я до вас зі своєю новинкою. Але спочатку маленька передісторія. Вперше з цим парфумом я познайомилась від колеги. Вона мала 3 парфума з цієї серії: Магнолія, Ірис та Пачулі. Пачулі відразу не сподобались. А от Ірис та Магнолія виявились доволі приємними. Пам'ятаю, що мені якийсь більше сподобався, а якийсь менше. Та я забула який 🙄 Та побачивши у продажу мініатюру, схопила не вагаючись. Бо може це той самий? ))

Мініатюра була так сильно запакована, що мені не вдалося її відкрити, та не пошкодити пакування. Флакон на 10 мл стандартної форми. Єдине що, це кришка. Вона майже не тримається, легко злітає та виготовлена з тонкого металу. Що не сподобалось, так це світлий напис на самому флаконі. Його майже не видно, щоб прочитати треба вдивлятися. Та ви самі все побачите на фото. Спеціально намагалася зробити фото на контрастному білому фоні, але...

Початкова нота: Бергамот, Рожевий перець
Нота серця: Гарденія, Жасмин, Магнолія
Кінцева нота: Мох, Мускус, Сандал

Наскільки я знаю, ця лінійка парфумів виготовлялась як а-ля бутікова. Тобто з претензієй на нішу. І на мою скромну думку їм це вдалося. То, про що ж сам аромат? Чесно кажучи, я не пам'ятаю як пахне магнолія 🙈 Я ж цього року милувалася на білу, рожеву та навіть лимонну магнолії, а от аромат пройшов повз. Тому для мене тут магнолія скоріш фентезійна, ніж реальна.

На старті це яскрава, зелена, зла, шипаста, мускусна, проте дуже гарна магнолія. Вона дуже активно заявляє світу про себе. Образ мені малює привабливу жінку, яка з початку здається ще той стерво ) Милуватися, захоплюватися нею можна тільки на відстані. Цьому сприяють мох, через який аромат на старті відчутно шиприть, та мускус, який тут прохолодний та напористий, який наче говорить "ти справді впевнений, що хочеш підійти"? Десь через годинку холодна відстороненість змінюється на дружелюбність. В ароматі починає більше проявлятися квітковий блок. Шипасті зелені ноти змінюються на квіткові, в ароматі з'являється приємна кислинка та легкі солодощі. А жінка то виявляється, не таке вже і стерво. Он подивіться, в гарній компанії та після келиха ігристого вона голосно сміється, при спілкуванні жестикулює і взагалі, виявляєть не тільки гарна, а й ще душевна! Якщо спочатку здається, що вона холодна та гордовита, то зараз розумієш, що перше враження виявилось хибним.

У своїй активній фазі парфум звучить кілька годин. Базові ноти я виявити не можу, мені здається що аромат з часом стає тихішим, ще тихішим, після чого зникає. Стійкість на моїй шкірі годин 5, потім поновлюю. Ще хочу зауважити, що парфум гучний та заполоняючий собою усе пространство. Два нанесення і вас чутно. Більше не потрібно. Бо не зважаючи на те, що парфум про квіти, шлейф у нього щільний. Як на мене, краще підійде на більш холодну пору року.