Христина 🌺

Продовжую знайомство з Nuxe…

Продовжую знайомство з Nuxe…

Цієї осені в мене стали дуже сухі губи...я навіть не знаю чому, але я постійно хочу їх чимось зволожити. Раніше ніколи таких проблем не мала, навіть коли були сильні морози.

Вже позакінчувались всі бальзами, тому почала шукати щось нове. Я чула гарні відгуки за вазелін...але це, все ж таки, продукт нафтопереробки, а в мене на цьому пунктик😅.

Тому шукала з-поміж натурального.

На ніч в мене є маска Essence, яка, до речі, теж дає гарний ефект. Потрібно було щось на день...

Звернула увагу на цей бальзам. Чому? Бо, як завжди, натрапила на акцію...і купила його за 206 грн. Це дуууже класна ціна👌.

Бальзам 100% натуральний, є багато корисних і поживних речовин: мед акації, вітамін Е, олія грейпфрута і календули, та ін.

В нього дуже класна баночка, скляна. Я спеціально не ховала в шухляду, а виставила на поличку...дуже стильно і естетично виглядає.

Сам бальзам має дуже класний запах...мандарин і 🍋. Він не сильний, ледь відчутний.

Розхід мінімальний. Дуже класно зволожує губи, робить їх гладкими і відшліфованими. Не липкий, не жирний і не лягає плівкою, так, якби це робив вазелін. Інколи використовую як основу під блиск.

Єдиний мінус- він не для сумочки. Але такий формат мені дуже зайшов. І бальзам дуже сподобався. Наразі це один з найкращих, які в мене були.

Продовжую знайомство з Nuxe…