olgatyshchenko

Твердий шампунь для волосся 💆

Твердий шампунь для волосся 💆

Всім привіт!

В мене давно чесалися руки спробувати твердий шампунь, що воно таке і з чим його їдять). І нарешті це завершилося!🥳 Чим саме він особливий і чим відрізняється від звичайного мила, читайте нижче.

Основа звичайного мила - це омилені олії та жири, наприклад такі як оливкова, кокосова, касторова і т.д. Я колись пробувала мити голову милом - дівчата, це повний треш, не повторюйте моїх помилок! Волосся було липке, його неможливо було розчесати, коротше кажучи жах.. Навіть ополіскування оцтом не допомогло врятувати ситуацію.

Основні компоненти більшості сучасних твердих шампунів - це ПАВи (поверхнево-активні речовини), тобто такі, як в звичайному рідкому шампуні. Це відомі нам різні сульфати - SLS, SLES, Sodium Coco Sulfate та інші. Вони набагато легше змиваються з волосся та не залишають по собі липкої плівки. Особисто для мене додатковий плюс таких шампунів - це відсутність пластикової упаковки. Так, саме в цьому випадку упаковка звичайна, просто крафтовий папір, але для мене це цілком підходить.

Твердий шампунь для волосся 💆

Склад саме цього засобу дуже простий : м'які ПАВи, очищена вода, оливкова олія, протеїни каштану, ефірні олії кориці та бергамоту. І все, більше нічого. Особисто я бергамоту не відчуваю, дуже сильно пахне корицею. Якщо ви фанат, то зайде, але якщо ні, то мабуть не дуже). В мене часто виникають алергічні реакції на різні аромати, навіть на ефірні олії, але з цим все пройшло добре.

Так от, хочу сказати, що це дійсно гідний шампунь від нашого українського виробника! Він не тестується на тваринах та є екологічно чистим, що для мене найголовніші критерії в виборі косметики.

Дякую за увагу до мого відгуку💚. Ще більше відгуків на еко-косметику в моєму профілі🌿♻️.