Олена✨

Засоби для шкіри навколо очей від Relance: крем та сироватка 👁️

Засоби для шкіри навколо очей від Relance: крем та сироватка 👁️

Сьогодні поділюсь враженнями ще про два засоби від Relance. Сподіваюсь мій досвід буде для когось корисним 😊

Омолоджувальний крем для віку 18+. Буває і так)
Спойлер – цей крем було б доцільніше назвати просто зволожувальним.

Пакування: баночка з темного скла з пластиковим дозатором. Із нюансів – коли крему залишається 1/3 дозатор починає працювати погано і потрібні додаткові маніпуляції з відкрученням та виколупуванням крему трубочкою дозатора.

Загальна проблема засобів Relance – уся інформація, включно з терміном придатності на картонному зовнішньому пакуванні. На баночці лише назва і об’єм.

Декілька компонентів зі складу: олія авокадо, екстракт листя петрушки, олія какао, екстракт кавових зерен.

Щодо зазначених у назві ферулової кислоти та ретинолу.

Ферулова кислота (гідроксицінамова) – антиоксидант, який нейтралізує пошкодження вільних радикалів від забруднення, ультрафіолетового випромінювання або інфрачервоного випромінювання, які прискорюють старіння шкіри. У засобі знижує подразнюючу дію ретинолу.

Retinyl palmitate (середня безпека) - забезпечує пом'якшувальну дію, підвищує еластичність шкіри, активізує процес відновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки. Це м’яка (найслабша) форма ретинолу, у складі вона третя з кінця, тому чарів не слід очікувати.

Додаю скрін узагальненого аналізу складу.

Враження від використання.

Крем білого кольору та дуже легкий. Швидко поглинається в шкіру та не залишає відчуття липкості чи жирності. Відчувається Relance-шна парфумована композиція (думаю у засобі для догляду навколо очей можна було її не додавати).

Із помічених ефектів – хороше зволоження без будь-якого дискомфорту. Більшого від крему не слід очікувати.

Вартість. Коливається в районі 160-190 грн / 10 мл. Продукти Relance просуваються на MAKEUP, тому часто діє акція 1+1=3 або подарунок до замовлення від певної суми.

В одному із замовлень знайшла пробник цієї сироватки.

Вона дуже ріденька, тож був ще той квест не вилити її з пакетика одразу. Мені вистачило її на 5 використань. Не викликає подразнення швидко поглинається, зволожує. Щодо інших ефектів, я за такий короткий період не встигла помітити жодних змін.

Додаю скрін узагальненого аналізу складу.

Тут є екстракт листя петрушки, соєва олія, екстракт морських водоростей, кофеїн. Із зазначених у назві пептидів: Palmitoyl Tripeptide-38. Гіалуронова кислота у формі Sodium Hyaluronate. Ці речовини знаходяться ближче до кінця складу, але не останні.

Щодо вартості, ціна за 10 мл коливається від 160 до 190 гривень.

Чи купила б повнорозмірну сироватку? Скоріше ні, не бачу для себе змісту в такому продукті.

Мені набагато більше подобається декілька разів в тиждень використовувати зволожувальні патчі, наприклад: https://club.makeup.com.ua/post/21710/