Катя Джей

Дуже дешева, але дуже якісна палетка

Дуже дешева, але дуже якісна палетка

Палетка тіней Hereiam Eyeshadow Palette від китайської марки Imagic опинилася в моїй косметичній шухляді з волі випадку: я шукала золотисті й перлинні тіні всього на один вечір, а тому мені потрібні були такі, які потім не шкода було б викинути.

Я замовила палетку у відтінку 01. Це нюдова палітра з теплим відливом у золотисто-бежевій гамі з додаванням бронзових тонів. Вона коштувала недорого і в ній були ті кольори, які я шукала. Тому я її й придбала.

При першому використанні тіней мене чекало неймовірно приємне здивування. Ця палетка буквально вразила мене своєю якістю.

Тіні від Imagic виявилися пігментовані та дуже стійкі – вони гарно лягали як на базу, так і на консилер для зони навколо очей. Крім того, вони практично не пилили і мали хорошу текстуру, що рідко можна зустріти в бюджетному сегменті.

Коротше кажучи, викидати я їх відразу передумала.

Дуже дешева, але дуже якісна палетка
Дуже дешева, але дуже якісна палетка

У картонній упаковці (до речі, досить щільній та зручній) знаходяться 14 чудових відтінків. При цьому у верхній частині розташовані блискучі кольори та тони з шиммером, а внизу – матові тіні.

Це універсальна палітра з базовими відтінками, за допомогою якої можна створити як природний денний, так і більш насичений вечірній макіяж.

У палетці Hereiam Eyeshadow Palette представлені чудові кольори, які мені дуже полюбилися: світлий матовий тон PURE, який я вже встигла затерти до дірок, справжнє золото - шикарний та блискучий GLEAM, дуже красивий рожево-персиковий шиммер CRUSH, перлинно-білі блискітки під назвою SILK і обожнюваний мною колір CASSAVA, який ніби був створений для того, щоб відтінити складку повік.

Матовий коричневий тон FIELDS можна сміливо використати замість тіней для темних брів – він тримається як прибитий і виглядає дуже природно. А колір NUDE ідеально підходить для того, щоб припудрити консилер та освіжити погляд.

Відверто кажучи, палетка від Imagic виявилася справжнім скарбом.

Що ще виявилося важливо - всередині палетки є цілком зручний пензлик для розтушовування тіней: з одного боку він круглий і об'ємний, а з іншого плоский.

Як я вже зазначала вище, ці тіні мають гарний пігмент, вони чудово лягають на шкіру і не тьмяніють. За якістю палетка Hereiam Eyeshadow Palette від Imagic зовсім ні в чому не поступається більш дорожчим брендам мас-маркету.

Наприклад, у мене кілька років тому була схожа палітра від Maybelline New York, яка коштувала вдвічі дорожче, проте тіні в ній були фактично напівпрозорими і дуже слабо пігментовані.

У випадку з палеткою від китайської марки Imagic все навпаки: якість цього продукту значно перевищує його вартість.

Отже, якщо ви зазвичай користуєтеся декоративною косметикою бюджетного сегменту, проте не бажаєте при цьому економити на якості - ця палетка абсолютно точно припаде вам до душі.

Також ці прекрасні тіні оцінять ті жінки, що полюбляють шоколадні, золотисті та карамельні тони в макіяжі очей. А ще, на мій погляд, палетка від Imagic може стати чудовим подарунком для дівчинки-підлітка, оскільки вона має доступну ціну, але при цьому відрізняється високою якістю. До того ж, у неї стильний футляр з двостороннім пензликом усередині та зручне дзеркало.

А ще у Hereiam Eyeshadow Palette є яскрава та барвиста версія, представлена під номером 02.