Люблю, щоб міцелярка лилася рікою. І Eveline підходить під мої забаганки
Ось така парочка з'явилася у мене нещодавно. Міцелярку обирала свідомо, а пінка йшла в подарунок по акції 1=2 в усім відомому е-магазині.
Майже завжди купую міцелярну воду від Eveline, тому що
✔️гарно змиває мейк з очей
✔️підходить для чутливих очей
✔️великий об'єм
✔️доступна ціна
Про ефект від застосування виробник пише таке:
▫️після 3 днів - зменшення подразнень, вирівнювання тону шкіри;
▫️після 14 днів - інтенсивна регенерація та зміцнення захисного бар'єру шкіри.
Це забезпечує натуральний сік Алое Вера у складі, вітамін В5 та комплекс Aquaxyl.
Але я у такі спецефекти не вірю. А ви?
Перепробувала майже всі види міцелярок від Eveline, вони мені плюс-мінус однакові та підходять.
Пробувала міцелярки різних цінових категорій, типу Collistar, Vichy, Bioderma, Mixa, Loreal. Нічого поганого про жодну не скажу. Але люблю ретельно просочувати ватні диски міцеляркою, а від цього і витрата засоба велика. Не готова витрачати більше 150 грн за відро міцелярки.
Щодо пінки для вмивання були сумніви чи підійде. Побоювалася, що через цинк може сушити. Але ні, приємний, м'який засіб, гарно доочищує після гідрофілки/міцелярки. Шкіра після вмивання матова, але без відчуття сухості та стягнутості.
Я повністю задоволена цією парочкою. Але... Мене збентежило, що майже всі надписи російською🤦♀️ Українською на пінці 3 мілки рядочки зі зворотнього боку, на міцелярці - 2. Ну, таке... Є питання до Eveline.
Коментарі (0)