Євгенія 👩

З Днем Народження, моє серденько💖 #happybirthdaymakeupclub 💖

З Днем Народження, моє серденько💖 #happybirthdaymakeupclub 💖

Всім привіт✌️

Мені здається, що я вже разів 10 вітала нашого іменинника, але впевнена, що й 11 раз не буде зайвим😂💖.

Вітаю, любий Makeup Club! Розквітай, вдосконалюйся, досягай нових вершин, а ми тебе завжди підтримаємо і в усьому допоможемо💋.

Пропозиція розповісти про те, що для мене значить Makeup Club відразу викликало асоціацію з дитячими жуйками "Love is...".

Тому, допис оформила саме у цьому стилі. Свій великий текст розбавляю вкладками "Makeup Club is...", щоб ви не занудьгували, бо ви ж знаєте, що я люблю багато тексту😂. Отже, для мене Makeup Club is...👇

В моєму житті Makeup Club з'явився у лютому минулого року. Тоді у мене в місті було зовсім не спокійно + до всього були нескінченні блекаути. Емоційний та фізичний стан були жахливими, абсолютна апатія до всього. Я все робила на автоматі і мені здається, що тоді мені абсолютно нічого не приносило задоволення.

Спочатку я почала читати дописи дівчат, ховаючись у коридорі від обстрілів і це справді відволікало і трохи заспокоювало.
А потім вирішила і сама написати свій перший допис. Тоді якраз був черговий 3-денний блекаут і я просто божеволіла від нудьги. Процес створення допису та обробка фото для нього, так мене захопили, що я навіть і забула, що сиджу без світла та води вже 3 день).

Потім був 2, 3, 4 дописи... і я все більше і більше залучалася до життя клубу). Я побачила в цьому клубі якийсь порятунок від тривожних думок, безвиході та розпачу. Заходячи сюди я бачила спокій, бачила, що життя не зупинилося і розуміла, що треба якось оживати.

Впевнено можу сказати, що клуб дав мені поштовх для того, щоб щось робити (замість того, щоб лежати і плакати з ранку до вечора) , став ковтком свіжого повітря та допоміг вибратися із жахливої апатії.

Хочеться щиро подякувати творцям цієї спільноти💖. Ви з'явились в дуже важкий час для нас всіх та змогли перевнести в життя кожної щось світле, мирне та дуже гарне, чого зараз дуже не вистачає.🙏

Коли я прийшла до клубу, то навіть і не думала, що зможу так сильно полюбити та прив'язатися до людей із онлайну. Все тому, що я страшезний інтроверт і далеко не товариська людина). Мені потрібно багато часу, щоб зблизитися з людиною і довіриться їй. Однак все пішло не за моїм сценарієм).

У клубі я познайомилася з багатьма прекрасними дівчатами, з якими готова базікати з ранку до вечора і що найдивовижніше (з огляду на мій характер) я просто мрію зустрітися з ними наживо❤️

Вже через тиждень, зрозуміла, що cпільнота максимально френдлі, всі відкриті до спілкування, всі такі цікаві, талановиті, креактивні і, звичайно ж, неймовірно гарні.

Для мене багато дівчат стали рідними, я щиро радію їх покупкам, із задоволенням читаю дописи, а іноді щиро співпереживаю.

Всі автори нашої спільноти неймовірні, прекрасні, чудові і я готова безкінечно співати вам оди, мої дорогі дівчатка❤️. Ви справжнісінький скарб, який я б ніколи не змогла відшукати, якби не було клубу).

Дякую Вам за Вас❤️

Обов'язково хочу відзначити всіх причетних до створення Makeup Club, впевнена, що ви також неймовірно круті люди, адже погані люди не змогли б створити таке чудове ком'юніті👌.

Окрема подяка менеджерам та службі підтримки, які завжди з нами на зв'язку. Дівчата, дякую вам за те, що піднімаєте настрій, за доброту, а іноді і за терпіння🤣.

P.S Дуже хотілося б побачити пост-знайомство з командою Makeup Club, бо ви так багато для нас робите, а ми навіть не знаємо як ви виглядаєте😓

Я вже багато разів казала, що захоплююсь атмосферою нашого клубу. Мені подобається, що тут немає ніякого зла, немає хейту та засудження і це щось неймовірне у сучасному світі.

Коли я тільки написала свій перший допис, то була впевнена, що мені зараз прилетить якийсь їдкий коментар, але цього не сталося. За весь час мого проживання в клубі (а це вже майже рік) я жодного разу не зіткнулася з негативом та якоюсь конфліктною ситуацією і це вау!

Довгий час я не показувалася, бо теж була впевнена, що мені напишуть, що чубчик у мене не такий, ніс великий та макіяж зовсім поганий. Боялася, що з приходом у нову соц.мережу мені нав'яжуть ще більше комплексів, на жаль, був дуже негативний досвід в інших соц.мережах. На моє щастя і цього не сталося🙏.

Тепер, коли я пишу допис, знаю, що я отримаю теплі слова, слушні поради, співчуття та колосальну підтримку.

Клуб - це місце, куди ти можеш прийти зі своєю проблемою (і не завжди пов'язаною з б'юті) і тобе вислухають, підтримають і головне - не засудять.

Знову ж таки, дякую дівчатка, що ви такі світлі❤️

В клубі я дізналася багато нового та познайомилась з багатьма цікавими брендами про які раньше навіть нічого не чула. Яскравий приклад Mareve - ще одне дітище Makeup та бренд, який став улюбленцем нашої спільноти, але я раньше про нього зовсім нічого незнала і якщо б не клуб, то може б і не дізналася).

Зараз мій список "обраного" на сайті вже перевалює за 100 позицій і всі вони були додані через рекомендації дівчаток). Величезний недолік, що мій гаманець тепер худне все частіше, проте, ці покупки приносять дуже багато задоволення).

Завдяки клубу я почала частіше задивлятися на яскраві відтінки помад, тіней, лайнерів. Хоча раніше в моєму житті був тільки нюд). Дивлячись на розкішні макіяжі і туторіали від дівчат теж хочеться частіше фарбуватися та робити щось гарненьке).

Як я вже казала, що коли прийшла до клубу, то взагалі не планувала виставляти свої фотографії. По-перше, через засудження, а по-друге, через те, що я досить сором'язлива людина). Навіть в своєму інстаграмі я не надто активно виставляю фотки).
У клубі все змінилося, мені дійсно хочеться ділитися своїми фотографіями, показувати свої макіяжі і проявляти якусь креативності).
Потроху почала виходити зі своєї зони комфорту і сподіваюся, що зможу повністю вийти з неї).

Я довгий час працюю контент-менеджером в інтернет-магазині. Створення контенту, як фото, так і текстового для мене не нове).
Ось тільки мій магазин - меблвий і я можу красиво сфотографувати диван і барвисто розповісти про нього, а от баночка крему в мене інколи викликає ступор🤣.

Тому сміливо можу сказати, що в клубі я відкриваю в собі нові грані контенту). Мені щиро цікаво фотографувати свої косметичні баночки та розповідати про них. Дуже намагаюся, щоб це виходило красиво та інформативно, на стільки мене це захопило, що навіть замовила собі мікро-об'єктив для зйомки, але поки що не дуже його опанувала).

Також мою фантазію змушують працювати челенджі, які готує для нас клуб кожного тижня. Як тільки з'являється конкурс, то в голові відразу 1000 і 1 думка про те, як написати допис, що сфотографувати і про що розповісти. Це дійсно цікаво та захоплююче. Плюс до всього я постійно перебуваю в приємному передчутті "а що ж за конкурс буде наступного разу?").

Дуже приємно, коли твої старання оцінюються. Йдеться не тільки про грошові нарахування, хоча, що вже гріха таїти, перше надходження грошей на картку від makeup club у мене викликав дуже приємні почуття).

Але, куда більше емоцій в мене викликають подарункові бокси, які ти отримуєш за свою активність або за цікаво написаний допис). Такі подаруночки в мене викликають справжній захват і пробуджує азарт писати ще щось цікавеньке🤣💖.

А ще дуже приємно, коли менеджер щиро тебе вітає з виграним боксиком, а ще приємно, що тобі кладуть листівку, в якій вказують твоє ім'я, а ще приємно отримувати лайки від Сергія 💖

Все це стимулює ділиться своїми враженнями, удосконалювати свої дописи та продовжувати бути активним учасником Makeup Club💖

Мені подобається, що стільки прекрасних українців з різних куточків нашої країни об'єдналися, щоб створювати свій україномовний, цікавий, яскравий та душевний б'юті-простір. Мені здається, що кожен з нас – це важлива частка в цьому великому механізмі щирості та краси під назваою Makeup Club.

Я щиро рада тут бути та безмежно вдячна що всі ви є💖

Ще раз з днем ​​народження, Makeup Club - місце моєї душі💖

Дякую за увагу💕