Анастасія

Nashi Argan міні набір

Nashi Argan міні набір

Слава Україні!

Дівчата, як давно я сюди не писала нічого, це жах)) З тою робою можна взагалі від людей відбитись😅

Але то все таке, ось я тут, і за цей час встигла купити та потестити деякі цікаві штучки, серед яких цей набір мініатюр від відомого в вузьких колах бренду Nashi Argan. Я дуже люблю коли якусь продукцію можна купити в маленькому форматі, особливо відносно дорогу, бо якщо не підійде - потім не так обідно, бо то не літрова банка за всі гроші) Мені дуже імпонує цей набірчик бо тут є все саме цікаве, і якраз на 2-3 рази, щоб розпробувати. На моєму фото не конкретно той самий набір, що на мейкапі, бо в мене трохи інші об'єми баночок, але продукція вся та сама.

Отже, що ми маємо в наборі:

  • Шампунь - позиціонується як безсульфатний, містить в складі арганову олію, що не є найкращим компанентом саме для шампуню, бо шампунь нам для того, аби змити жир зі шкіри голови, а не намазати зверху ще один жир) Думаю гарно підійде для сухої шкіри голови. Скажу чесно: я начиталась на нього відгуків, і на свій жирний тип шкіри голови я його навіть не пробую, його я віддам мамі, в якої сухий тип шкіри голови.
  • Кондиціонер - містить арганову та лляну олії, а також гідрогелізований кератин. Це хороші компоненти для волосся)
  • Маска глибокої дії - продукт, який особисто мені був найцікавіший, бо я обожнюю маски для волосся, вони подарували мені абсолютно новий вигляд. Дана маска містить аж три олії: арганову, лляну та макадамії. Це важкі олії і маска сама по собі поживна, містить і інші хороші компоненти для волосся.
  • Маска-спрей - містить арганову олію, лляну олію, а також гідрогелізований шовк. Дуже часто люди кажуть що саме в ній вся магія і це найкращий продукт бренду. Волосся, доречі, справді на дотик ніби шовкове після нанесення) Наносила тільки на вологе волосся.
  • Олійка - досить непогана силіконова олійка, по текстурі мені вона не сама жирна, її можна легко нашаровувати при потребі. Я наношу олійку тільки на сухе волосся після сушки феном.

Я дуже втішилась коли знайшла свій набір зі всіма мініатюрами, бо мені дуже цікаві були обидві маски (в тюбику і спрей), та олійка для волосся, але не було потреби купувати повнорозмірні продукти, бо зараз маю круті аналоги іншого бренду, які мені підходять, але все одно було дуже цікаво потестити Nashi Argan, так знайомі розхвалили)

Передісторія: людина яка мені радила цю продукцію - освітлена блондинка, блонд доглянутий та гарної якості, ніякого ботоксу і кератину. Продуція Nashi, по словах знайомої, працює прям мммм, і це єдине до чого тянеться рука.

Моє волосся: натуральне, темне, відростає освітлена зафарбована частина, були кератини і ботокси, сухий тип волосся при жирному типі шкіри голови. Частина волосся, яка була освітлена, і потім успішно зафарбована назад в темний колір, по якості відрізняється від натурального волосся: кінчики сухі, і саме волосся сухе та вредне, дуже мало засобів здатні зробити з нього щось людське, я беру реально саму важку і жирну артилерію.

Продукція Nashi містить в своєму складі Арганову олію, яка відома своїми цілющими властивостями для волосся. Її ж використовують і Moroccanoil, мій самий улюблений бренд, де я знайшла найкращі продукти для свого волосся.

Уся лінійка замобів Nashi має дуже східний, такий з деревяними нотками, солодкуватий аромат, який часто описують як божественний, "важкий" люкс. Дівчата, я не вневнена як пахне важкий люкс, але я вважаю даний аромат досить дорослим, і не можу сказати що він мій улюблений) Я би була дуже навіть не проти, якби він був "попроще")

По ефективності: я пробувала усі засоби в тандемі (окрім шампуня), і ось мій відгук: ... я очікувала більшого) Справді, після MoroccanOil - Nashi не так гарно живить, і волосся після засобів не таке мяке, суховате - я себе відчула дещо обманутою. Пробувала потім свій рутинний догляд плюс маска-спрей і олійка від Nashi - вроді непогано, але тут я бачу заслугу інших своїх засобів.

Коли я наносила такі хвалені засоби Nashi , я думала що після сушки в мене буде найкраще волосся за все моє життя, але чуда не сталось, волосся як волосся)

Можливо, якщо ви освітлена блондинка - вам гарно підійте вся ця історія і буде любов, або якщо ви не любите дуже важкі засоби - Nashi в принципі непогано підживить без обтяження)