Свідома клієнтка

Чудовий заспокійливий крем для шкіри навколо очей Natürikké від зморшок та темних кіл

Чудовий заспокійливий крем для шкіри навколо очей Natürikké від зморшок та темних кіл

Є різні погляди на те, чи потрібен окремий крем для зони навколо очей. Дерматологи зазвичай кажуть, що можна користуватись тим самим кремом, що й для обличчя, косметологи, що краще мати окремий 🙂 У пошуках відповіді я звернулась до дзеркала: мені подобається мій крем для обличчя, однак в дзеркалі я побачила, що він не допоміг моїй шкірі справитись з подразненням у куточках очей, яке турбує мене значно більше ніж ледь помітні зморшки. Звідки воно береться я точно не знаю, швидше за все, подразнення з’являється від сліз, коли трішки сльозяться очі. Я вирішила придбати окремий крем для шкіри навколо очей і мені хотілось, щоб в ньому не було ароматизаторів, компонентів, що можуть подразнювати, та барвників, через що значна частина кремів на ринку одразу “відпала”, також я хотіла, щоб це був крем без силіконів та легко змивався. Мені лишилось не дуже багато варіантів по прийнятній ціні і з них мене найбільше привабив склад заспокійливого крему для шкіри навколо очей від польського бренду Natürikké:

Aqua/Water*, Propanediol*, Glycerin*, Coco-Caprylate/Caprate*, Shea Butter Ethyl Esters*, Decyl Cocoate*, Glyceryl Stearate*, Polyglyceryl-2 Stearate*, Squalane*, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cetearyl Alcohol*, Stearyl Alcohol*, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Dulcis Oil*, Ascorbyl Tetraisopalmitate*, Bakuchiol*, Fucus Vesiculosus Extract*, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract*, Passiflora Incarnata Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Caesalpinia Spinosa Extract*, Kappaphycus Alvarezii Extract*, Tocopherol*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Xanthan Gum*, Sclerotium Gum, * Sodium Phytate*, Citric Acid, Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

* відмічені компоненти натурального походження

Цей крем відповідав моїм вимогам та був навіть чимось більшим ніж просто натуральний крем, який буде злегка зволожувати та пом’якшувати шкіру. В ньому і цінний сквалан, і вітамін С в моїй улюбленій формі аскорбіл тетраізопальмітату, бакучіол, який має розгладжувати зморшки, вирівнювати тон шкіри та працювати як антиоксидант, та екстракт сливи какаду, який є джерелом вітаміну С. Мені також сподобалось, що в кремі є токоферол (вітамін Е), перевірений антиоксидант, та цінні олії.

Вітамін С це не той актив, який асоціюється у мене із заспокоєнням шкіри, однак я знайшла декілька позитивних відгуків на крем польською мовою, і все ж таки спробувала.

Крем від Natürikké справляється з подразненням дуже добре, чого я не можу сказати про інші креми для шкіри навколо очей, які в мене були до цього. Він прийшов запакованим у коробку, яка заклеєна з обох боків, мені сподобався милий дизайн упакування та побажання гарно провести час 🙂. Сам крем у тюбику з гострим носиком, кількість регулюється зручно, можна видавити трішечки, а можна і трохи більше. Він має ледь відчутний приємний запах, хоч і не містить ароматизаторів, мені цей запах одночасно нагадує щось натуральне та цукерки “Барбарис”. Крем середньої густини, помірно жирний, з ним моя шкіра повік явно почувається краще та стає м’якою. Виробник обіцяє зволоження, зменшення зморшок та темних кіл. Виходячи зі складу та комфортних відчуттів в нього є всі шанси виконати обіцянки при тривалому використанні.

Я б могла порадити такий крем найкращій подрузі як чудовий варіант крему для шкіри навколо очей, особливо на зимовий період. Користуватись кремом можна 6 місяців після відкриття.

Також, я пригадала лайфхак від б’юті-блогера, яка радила використовувати крем для шкіри навколо очей у якості крему для губ, оскільки креми для цієї області проходять перевірку на рахунок їх взаємодії зі слизовою. Відчуття на губах, які страждають зимою, мені також сподобались. Цією покупкою я задоволена на всі 100%

Дякую, що прочитали ❤️