Банки масажні вакуумні
Банки вакуумні пластикові, масажний набір діаметром 50 мм 2 шт.
Хочу поділитися масажним набором як я собі придбала. Це вакуумні пластикові банки, які застосовуються для розсмоктуючої, протизапального і болезаспокійливого дії при бронхітах, пневмонії, запальних захворюваннях м'язів, остеохондрозе, так само для антицелюлітного масажу. Саме для борьби з целюлітом я їх і придбала.
Особливості банок "Укрмедіка"
- легкі і зручні у використанні;
- безпечні;
- виготовлені з полікарбонату;
- розщеплюють жирові клітини;
- усувають "апельсинову кірку";
- роблять шкіру більш гладенькою, пружиною і підтягнутою.
Застосування
Масажні вакуумні банки призначені для статичної і кінетичної вакуум - терапії, мають великий спектр дії.
Здоров'я це важливий аспект в житті кожної людини.
Не треба очікувати що купивши ці банки, певні проблеми одразу зникнуть. До їхнього вирішення потрібно підходити комплексно!!! І банки це лише один інструмент для вирішення проблеми ( в моєму випадку ,це целюліт).
У наборі є детальна інструкція з експлуатації ( показані лінії руху масажу,це дуже важливо!!!), робити масаж хоатичними рухами забороняється,бо можете собі нашкодити. Детально та уважно прочитайте інструкцію!
Я роблю масаж з олією або кремом,перші рази залишають маленькі синці, важливо підготувати шкіру до процедури,а саме розігріти шкірний покрив, зробивши масаж руками. Роблю масажними рухами з низу доверху по напрямку лімфи,оминаючи ділянки лімфатичних вузлів.
В інструкції все це є. Робила два рази на тиждень,і на справді в комплексі,масаж дає результат,шкіра значно стала підтягнутою і еластичною, "апельсинова кірка" стала менш помітна. Мені сподобався цей набір, головне робити це в комплексі, не бути ледачою (як я😉)!!!
Коментарі (0)